yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Gongbad med Marit Blom

Tid: 24. november 2018 kl. 15:30-17:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Tilmelding senest 22. nov. Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet!


 

Deltagere
Alle er velkomne, og alle kan være med.


Om workshoppen

Lad dig invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs. Du bringes i en dyb, beroligende tilstand, hvor du slipper stress og træthed.

Du ligger stille og lader din krop og dit sind bade i lydbølger - derfor hedder det et gongbad. Kroppen modtager lydens vibrationer og lades fuldstændigt op igen. Du bliver påvirket helt ned på dit celleniveau som en slags lydmassage.

Gongbade er aldrig ens - da energi, lyd og vibration aldrig er den samme.

Selve gongbadet varer en times tid. Du bliver derudover forkælet med en indledende mantra-meditation.

Praktiske informationer
Da du ligger stille, er det vigtigt at holde kroppen varm. Medbring gerne ekstra liggepolstring, et varmt tæppe og en flaske vand. Har du et lammeskind hjemme, er dette helt optimalt. Drik altid lidt vand inden og altid vand efter. God væskebalance er vigtigt for at få det optimale udbytte.

Ankomst er kl. 15:15, for at du kan være klar kl. 15:30.

 

Om Marit Blom

I 2014 befinder Marit sig i Sverige på en af Europas største alternative festivaler. Stedet hedder Ängsbacka og ligger smukt placeret i Varmland nord for Vänern. Yogafestivalen med ca. 600 mennesker er skudt i gang, og hun er efter frokosten gået op i en af de største workshopsale for at lægge sig på en madras og modtage dagens gongbad.

Hun er tryllebundet. 

I 2015 gentager det samme mønster sig. Igen til Yogafestival i Sverige med skønne gongbade hver dag efter frokost og to gange mulighed for Gong Puja (gong hele natten). Marit er igen fuldstændig salig. Oplever med lethed at kunne nøjes med 5 timers søvn. Hopper ud af teltet super tidligt om morgenen. Sidder klar på yogamåtten og kan nemt overskue op til fem meget intense yogaworkshops per dag. I en hel uge!

I juni 2016 uddanner hun sig til gongmaster i England ved Don Conreaux og Aidan McIntyre.

Har spillet og afholdt gongbade i Sverige i 2016 på en af Skandinaviens største alternative festivaler kaldet No Mind med ca. 900 deltagere. Marit spillede her sammen med andre skandinaviske gongmastere. Afholdt også selv gongbade i Sverige.

Har under Yogafestivalen i Sverige i 2017 spillet to nætter til Gong Puja sammen med fem svenske gongmastere.

Har siden november 2016 afholdt gongbade i en fyldt sal flere gange om måneden i hendes hjemby i Sønderjylland.

Marit er desuden uddannet underviser i Kundalini yoga, KRI Certified Intructor september 2017. Har vinteren 2015 taget børneyogakurset "Barnet i balance" ved Pernille Dybro. Arbejder sideløbende som folkeskolelærer og skolebibliotekar på en stor skole i Aabenraa.

For mere information, se gongbliss.dk.

Pris og booking
175 DKK (ca. 23 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email