yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Mind/body restorative workshops med Lill

Tid: 28. okt. og/eller 25. nov. 2018 kl. 18:30-21:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Workshoppen er for alle - også dig, som er ny til yoga, for tempoet vil være langsomt, og du vil på en rolig og nænsom måde blive guidet ind i stillingerne. Undervisningen tilpasses den enkeltes muligheder og behov.

Workshop beskrivelse 
Hvile i kroppen. Ro i sindet. Blid bevægelse, bløde stræk og dybe, restorative hvil. En søndag aften med god tid - kun til dig.

Med inspiration fra de blide, velgørende yogaformer Restorativ og Yin guider Lill dig igennem en rolig sekvens med fokus på mindfuldt nærvær, enkle stillinger og dyb hvile. Mens Yin yogaens lange, passive stræk arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og blødgør kroppen, sigter stillingerne i Restorativ yoga på at give nervesystemet maksimal støtte til afspænding. Sat rigtigt sammen giver de mulighed for at slippe unødige spændinger og frigøre energi i krop og sind.

Du behøver ingen erfaring for at være med. Der vil være god tid til at finde ind i stillingerne og ind i dig selv. Mærke kroppen. Finde hvile og ro. Give slip og bare være.

Sekvensen af stillinger vil variere de to aftener, og du kan have glæde af at være med på begge workshops, hvis du har tid og lyst.

 

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun er foruden yogalærer også psykolog og mindfulnessinstruktør, og arbejder blandt andet med stress, arbejdsmiljø og ledelse.
 

Pris og booking

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
  • 550 DKK, hvis du melder dig til begge workshops samtidig (og senest 28. okt.)

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email