yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Velgørenhedsklasse for hOMe med Jacob

Tid: 2. jun. 2018 kl. 13:30-15:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! 


 

Deltagere

Alle kan være med.
 

Klassebeskrivelse - Stærk ryg, åbent hjerte 
Fokus er på at bringe rygsøjlen tilbage til sine naturlige kurver, både igennem styrke og stræk, for derved at forbedre din kropsholdning og opnå en sund og stærk ryg. Desuden vil du genfinde dit naturlige, dybe åndedræt, som er afgørende for fysisk og mental sundhed.

Yogastilen er Viniyoga, der udspringer af T. Krishnamacharyas sene periode. I denne stilart arbejder vi med "integreret praksis", som indbefatter, at asana (stillinger), pranayama (åndedræt) og meditation er et samlet hele. En stærk ryg og en forståelse af dens naturlige kurver er f.eks. vigtigt for at få det optimale ud af en meditationspraksis.

Om hOMe

På initiativ fra Ann-Charlotte fra Prana Yoga Shala i København deltager en række selvstændige yogaskoler og -lærere i arrangementet hOMe/#yogahjaelper, der tilbyder charity-klasser rundt om i København den 2. og 3. juni til fordel for Morgencafé for hjemløse. Listen af deltagere vokser hele tiden, og du kan følge hOMe's Facebook-side for at holde dig opdateret, så du kan få skøn yoga og samtidig hjælpe dem, der virkelig har brug for det.
 

Om Jacob

Jacob underviser fast hos os, og du kan læse mere om ham her
 

Pris og booking

150 kr. - som går ubeskåret via hOMe til Morgencafé for hjemløse.

Der er ledige pladser, så længe velgørenhedsklassen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email