yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Vinyasa yoga workshops med Anne

"This is the real secret of life – to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play." - Alan Watts 

Tid:
 14. maj og 18. juni 2017 kl. 14:30-17:00 - deltag én eller begge dage - det er valgfrit!

Sted: YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på engelsk efter behov, ellers på dansk. 


 

Deltagere

Eneste adgangskrav er nysgerrighed og villighed til at lege med! :-) Derudover er alle velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Vinyasa yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager

"Sincere play" workshop del 1 & 2

  • At lege ~ at deltage i aktivitet for nydelse og rekreation snarere end med et alvorligt eller praktisk formål. 
  • At være oprigtig ~ at være fri for forstillelse eller bedrag; i overensstemmelse med ægte følelser.

I disse to workshops vil vi undersøge, hvad det vil sige at bringe leg ind i vores yogapraksis. Leg som en måde at udforske, udvide og udtrykke vores autentiske væsen. Leg som et redskab til at bringe os ind i øjeblikket og være til rådighed for de muligheder, behov og ønsker, der byder sig, frem for at være knyttet til en illusion eller et resultat.
 
Vi bevæger os vævende igennem et kraftfuldt, integreret flow, hvor vi vil fokusere på teknik og 'alignment' for at bygge sikkerhed ind i legen. Vi vil træne styrke- og mobilitetsbyggende øvelser til at hjælpe os med at finjustere vores instrument - kroppen - samt pause for at studere mere komplekse bevægelser og til at reflektere over det, som opstår i vores leg.
 
Vær forberedt på at svede og lege hårdt! :-)

Bemærk: Du kan frit vælge at deltage én eller begge dage - temaet er det samme, men indholdet forskelligt på de to workshops. Vi giver rabat, hvis du tilmelder dig begge samlet!

 

Om Anne Kjær

Anne underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her
 

Pris og booking
Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
  • 530 DKK, hvis du melder dig til begge workshops senest 14. maj.

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email