yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin Bhakti workshop med Lill og Christina & Niels Legêne

Tid: 9. juni 2017 kl. 19:00-21:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Alle kan deltage i denne workshop, uanset erfaring med Yin yoga, Bhakti yoga og kirtan.

Workshop beskrivelse
En unik og særligt skøn workshop med sang i hjertet, til hjertet, fra hjertet - og med masser af god energi. Mens Lill guider en blid sekvens af Yin yoga stillinger, lader Christina og Niels deres musik og mantrasang flyde gennem lokalet til at hjælpe dig på vej - dybere ind i stillingerne, dybere ind i hjertet, dybere ind i enheden med dig selv og med verden. Netop som det er yogaens formål. Den sidste halve time leder Christina en klassisk call-and-response kirtan, dvs. chanting af mantraer til musik. Du behøver hverken at kende mantraerne eller være god til at synge! Det er hjertet, glæden og oplevelsen, det handler om.
 
Bhakti yoga er hjertets yoga, og kirtan er, når man spiller og synger mantraer for at åbne hjertet og dele glæden ved livet. Det er et dejligt match til Yin yogaens lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og både styrker og blødgør kroppen. De lange stræk virker beroligende på nervesystemet, lader krop og sind slippe unødige spændinger og frigør energi - til livet og til hjertet.

 

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun er foruden yogalærer og mindfulnessinstruktør også erhvervspsykolog og arbejder blandt andet med arbejdsmiljø og ledelse.

Om 
Christina og Niels Legêne
Christina og Niels formidler kirtan på en smuk og jordnær måde, hvor der er plads til alle.
 

Pris og booking
295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email