yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga og Gongbad med Ina Hass og Marit Blom

Tid: 12. maj 2018 kl. 15:30-18:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! 


 

Deltagere
Alle er velkomne, og alle kan være med.


Om workshoppen

Synk ind i Yin yogaens dybe stræk og modtag samtidig et gongbad, hvor lyden og vibrationen fra de smukke gongs bringer dig i en dyb, beroligende tilstand, balancerer dit nervesystem og giver dig oplevelsen af at slippe mange års gammel stress og træthed. 

Yin yoga er en stille, meditativ yogaform, som udelukkende foregår i siddende eller liggende stillinger, hvor du gennem et dybt stræk i kroppen oplever liv i krop og sjæl. At kombinere Yin yoga med et gongbad giver dig en helt særlig, intens og dyb oplevelse, for det er som ren magi at opleve gongens vibrationer trænge dybt ind i den åbne krop.

Vi glæder os til at give dig denne helt særlige oplevelse!

Praktiske informationer
Det er vigtigt at holde kroppen varm undervejs. Medbring gerne ekstra liggepolstring, et varmt tæppe og en flaske vand. Har du et lammeskind, som du kan tage med, er dette helt optimalt. Drik altid lidt vand inden og altid vand efter. God væskebalance er vigtigt for at få det optimale udbytte.

Om Ina Hass

Yogalærer, uddannet i Chennai, Indien, hos A.G. Mohan (elev af T. Krishnamacharya), Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire. Ina er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut med mere end 20 års erfaring i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, igennem 12 år underviser på Ergoterapeutuddannelsen i København og medforfatter til bogen "Ergoterapi og børn". Desuden er hun uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) via 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies. 

For mere information, se inahass.dk.

 

Om Marit Blom

I 2014 befinder Marit sig i Sverige på en af Europas største alternative 

festivaler. Stedet hedder Ängsbacka og ligger smukt placeret i Varmland nord for Vänern. Yogafestivalen med ca. 600 mennesker er skudt i gang, og hun er efter frokosten gået op i en af de største workshopsale for at lægge sig på en madras og modtage dagens gongbad. Hun er tryllebundet. I 2015 gentager det samme mønster sig. Igen til Yogafestival i Sverige med skønne gongbade hver dag efter frokost og to gange mulighed for Gong Puja (gong hele natten). Marit er igen fuldstændig salig. Oplever med lethed at kunne nøjes med 5 timers søvn. Hopper ud af teltet super tidligt om morgenen. Sidder klar på yogamåtten og kan nemt overskue op til fem meget intense yogaworkshops per dag. I en hel uge! I juni 2016 uddanner hun sig til gongmaster i England ved Don Conreaux og Aidan McIntyre.

Har spillet og afholdt gongbade i Sverige i 2016 på en af Skandinaviens største alternative festivaler kaldet No Mind med ca. 900 deltagere. Marit spillede her sammen med andre skandinaviske gongmastere. Afholdt også selv gongbade i Sverige.

Har under Yogafestivalen i Sverige i 2017 spillet to nætter til Gong Puja sammen med fem svenske gongmastere.

Har siden november 2016 afholdt gongbade i en fyldt sal flere gange om måneden i hendes hjemby i Sønderjylland.

Marit er desuden uddannet underviser i Kundalini yoga, KRI Certified Intructor september 2017. Har vinteren 2015 taget børneyogakurset "Barnet i balance" ved Pernille Dybro. Arbejder sideløbende som folkeskolelærer og skolebibliotekar på en stor skole i Aabenraa.

For mere information, se gongbliss.dk.

Pris og booking
375 DKK (ca. 50 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email