yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga workshop med Ann

Få et velfortjent hvil og mærk jordforbindelsen med denne restorative Yin yoga workshop og bliv klar til sommerens mange aktiviteter. 

Tid: 3. juni 2017 kl. 14:00-16:30

Sted: YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.
 

Workshop beskrivelse
Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful/nærværende praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet, og derfor er denne yogaform et godt supplement til de mere aktive former for yoga eller anden motion. 

Når vi holder de siddende eller liggende stillinger i længere tid (3-5 min.), giver det en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed, og samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der kunne være ophobet i kroppen. Derudover skaber Yin yoga afstresning i krop og sind og hjælper os til at komme ind i en tilstand af ro, nærvær og dyb koncentration.

  • Rest n'renew med restorativ yin yoga – 3. juni 2017 kl. 14:00-16:30, Christianshavn
    Konsekvensen af at leve i en højhastighedskultur som vores er, at mange af os oplever, at vi bliver udmattede, har svært ved at sove og alt for ofte glemmer at tage os af os selv. At gøre plads til at komme ned i tempo og opleve dyb hvile er derfor et vigtigt skridt til at få genoprettet den tabte energi og skabe egenomsorg. En af de mest effektive metoder til at genvinde den tabte energi er restorativ yoga.

    Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet og virker terapeutisk, idet kroppen får lov til at komme ind i en tilstand af dyb hvile og afstresning både fysisk og mentalt. Undervejs vil kroppen være støttet af yogapøller, blokke og tæpper.

    Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper. 

Om Ann Benedikte Hansen

Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her
 

Pris og booking

295 DKK 


Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email