yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga workshop med Lill

Tid: 17. jun. 2018 kl. 18:30-21:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Workshoppen er for alle - også dig, som er ny til yoga, for tempoet vil være langsomt, og du vil på en rolig og nænsom måde blive guidet ind i stillingerne. Undervisningen tilpasses den enkeltes muligheder og behov.

Workshop beskrivelse - Sommer Yin i hjertet
Om sommeren åbner og mærker vi kroppen, åndedrættet og livet. Lysets og varmens tid, tiden til at glædes og nyde livet. På denne workshop bruger vi Yin yogaens lange, dybe stræk til at hjælpe det hele på vej – gør kroppen blød, åndedrættet roligt og sindet åbent. Vi sætter tempoet ned for en stund og giver os tid til at mærke efter. Det er sommer, ahh…

Yin yoga er en enkel og stille praksis, hvor vi sidder eller ligger længere tid i stillingerne. Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet (fascia) og er et godt supplement til mere aktive former for yoga eller motion. Ved at holde stillingerne i længere tid, får kroppen en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed og samtidig får vi mulighed for at slippe ophobede affaldsstoffer af både fysisk og psykisk art.
 

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun er foruden yogalærer også psykolog og mindfulnessinstruktør, og arbejder blandt andet med stress, arbejdsmiljø og ledelse.
 

Pris og booking
295 DKK (ca. 40 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email