yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• Christianshavn, KBH
Strandgade 36 D 2. sal

• Østerbro, KBH
Ryesgade 106 2. sal


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga workshops med Ann

3 skønne, genopbyggende Yin yoga workshops - tag én eller tag flere!

Tid: 28. jan., 25. feb. og 8. apr. 2017

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (28. jan., 8. apr.) & YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K (25. feb.) (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.
 

Workshop beskrivelse, tid & sted
Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful/nærværende praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet, og derfor er denne yogaform et godt supplement til de mere aktive former for yoga eller anden motion. 

Når vi holder de siddende eller liggende stillinger i længere tid (3-5 min.), giver det en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed, og samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der kunne være ophobet i kroppen. Derudover skaber Yin yoga afstresning i krop og sind og hjælper os til at komme ind i en tilstand af ro, nærvær og dyb koncentration.

Hver workshop har sit eget fokus:

 • Detox n'recharge med ayurveda og yin yoga - 28. jan. 2017 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  Ayurveda er dateret helt tilbage til 5000 år før vor tid og er derfor verdens ældste sundhedssystem. Det stammer fra Indien og handler om at skabe naturlig fysisk og mental balance og sundhed gennem ens livsstil i hverdagen. Oversat fra sanskrit betyder ayurveda "livets videnskab" - ayurvedisk lægekundskab handler altså om alle aspekter af det menneskelige liv, helbred og velfærd. Ayurveda er derfor holistisk baseret, hvilket vil sige, at det både beskæftiger sig med kostvaner, søvn, motion, arbejde og relationer. I denne workshop vil vi se på, hvordan vi kan bruge ayurveda til at komme i bedre fysisk og mental balance i hverdagen ved hjælp af praktiske råd og tips om bl.a. detox/udrensning.

  Ayurveda er yogaens søstervidenskab, og disse to er uløseligt forbundet: I workshoppen vil vi i den anden halvdel komme ned i gear og finde balance ved hjælp af Yin yoga. Vi vil få en oplevelse af at drage omsorg for os selv på en blød og nærende måde. Gennem dybe og muligvis intense stræk i siddende eller liggende stillinger vil vi synke dybt ind i kroppen, sætte udrensende processer i gang og få beroliget nervesystemet. Workshoppen afsluttes med en guidet dybde afspænding.

  Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper.
 • Restore n'recharge med yin yoga – 25. feb. 2017 kl. 14:00-16:30, Christianshavn
  Yin yoga workshop med fokus på restituering og afstresning for krop og sjæl.

  I denne rolige Yin yoga workshop har vi fokus på at skabe varme og smidighed i led og muskler, så krop og sind bliver afstresset og kommer i balance. Gennem dybe og muligvis intense stræk i siddende og liggende stillinger smidiggør du din krop og sætter udrensende processer i gang. Yin yoga stilner sindet og flytter os ud af en tilstand af konstant gøren ind i en indadvendt og genopbyggende tilstand af ren tilstedeværelse. De længerevarende stræk (typisk 3-5 min.) afspænder musklerne og strækker leddene på en blid måde, så genopbygning og restitution bliver mere effektiv. Workshoppen afsluttes med en guidet dybdeafspænding.

  Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper.
 • Relax n'recharge med yin yoga – 8. apr. 2017 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  Yin yoga workshop med fokus på at berolige nervesystemet.

  At finde ind til en dyb tilstand af hvile og søvn er afgørende for vores velbefinde i hverdagen. Men mange af os kan opleve, at der er tidspunkter, hvor vi føler os trætte og uoplagte og har svært ved at sove. At tillade nervesystemet og vores krop og sind at slappe af er derfor afgørende for vores søvn og for, at vi føler os udhvilede. 

  På denne rolige workshop vil vi komme helt ned i tempo ved hjælp af Yin yoga, så krop og sind bliver afstressede og kommer i balance. Yin yoga stilner sindet og flytter os ud af en tilstand af konstant gøren ind i en indadvendt og genopbyggende tilstand af ren tilstedeværelse. Vi vil få en oplevelse af at drage omsorg for os selv på en blød og nærende måde. Gennem dybe og muligvis intense stræk i siddende eller liggende stillinger vil vi synke dybt ind i kroppen og få beroliget nervesystemet. Vi vil arbejde med åndedrættet og en skevens af genopbyggende Yin yoga stillinger, der hjælper os til at slappe af. Workshoppen afsluttes med en guidet, beroligende dybdeafspænding.

  Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper.

Om Ann Benedikte Hansen

Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her
 

Pris og booking

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 • 750 DKK, hvis du melder dig til alle 3 workshops senest 28. jan.

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email