yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga workshops med Lill

4 skønne workshops/fordybelsesklasser til dig, der elsker Yin yoga!

Tid: 10. sep., 8. okt., 12. nov. og 10. dec. 2017 kl. 13:00-15:30

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Du kan være med til disse workshops, uanset om du er begynder eller har erfaring med Yin yoga og/eller mindfulness.

Workshop beskrivelse
I denne workshopserie kombinerer vi Yin yoga med principper og øvelser fra mindfulness til en skøn og afstressende cocktail. Tema og fokus er forskelligt fra gang til gang, og du kan sagtens vælge at tage en enkelt workshop eller to – eller du kan vælge alle fire og få perspektiver og inputs 'hele vejen rundt'. Uanset hvad du vælger, kan du tilføje ekstra dybde og fokus i din praksis ved at følge Lills almindelige Yin yogaklasser lørdag kl. 12 i Ryesgade. De vil være inspireret af hvert tema i ugerne mellem de enkelte workshops. 

I Yin yoga arbejder vi med lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og både styrker og blødgør kroppen. De lange stræk virker beroligende på nervesystemet, slipper unødige spændinger og frigør energi i krop og sind.

De fire workshops har følgende temaer:

 • Mind your breath - 10. sep. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
  Åndedrættet og dets rytme har stor effekt både i vores krop og sind. I denne workshop sætter vi fokus på kontakten til åndedrættet i dets naturlige rytme, og når vi ønsker at finde ro og stresse af. Lange, dybe Yin stræk kombineres med blid pranayama (åndedrætsøvelser) og enkle mindfulness teknikker. Vi slutter med en særligt skøn bodyscan med fokus på åndedræt i hele kroppen.
 • Mind your body – 8. okt. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
  I kroppen mærker vi os selv fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. I denne workshop sætter vi fokus på kontakten til kroppen både i ro og i bevægelse. Lange, dybe Yin stræk kombineres med blid bevægelse, enkle mindfulness teknikker og refleksion over kroppen, som den opleves her og nu. Vi slutter med en klassisk bodyscan, som bringer opmærksomhed til hele kroppen og forankrer effekten af alle øvelserne.
 • Mind your mind – 12. nov. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
  Tanker, følelser og stemninger kan både bringe os ind i nuet og langt, langt væk. I denne workshop har vi fokus på kontakten til vores indre ro og fokus, hvor end vi er. Lange, dybe Yin stræk kombineres med enkle mindfulness teknikker og refleksion over sindets bevægelser. Vi slutter med en meditation med fokus på stabilitet og ro i en omskiftelig hverdag.
 • Mind your heart – 10. dec. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
  Hjertet skaber liv både i dig og i dine forbindelser til andre. I denne workshop er fokus på hjertet som både fysisk område og som center for vores følelser og forbindelser til verden omkring os. Lange, blide Yin stræk skaber blødhed og rum omkring hjertet og kombineres med enkle mindfulness teknikker og en afsluttende meditation med fokus på medfølelse for både os selv og andre.

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun er foruden yogalærer også psykolog og mindfulnessinstruktør, og arbejder blandt andet med stress, arbejdsmiljø og ledelse.
 

Pris og booking
Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 • 750 DKK, hvis du melder dig til 3 workshops samtidig (og senest 8. okt.)
 • 950 DKK, hvis du melder dig til alle 4 workshops samtidig (dvs. senest 10. sep.)
Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email