yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin yoga workshops med Lill

"We don't use our body to get into a pose, we use the pose to get into our body."

Tid: 19. mar. og 7. maj 2017

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.

Workshop beskrivelse, tid & sted
I Yin yoga er fokus på lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia). Det både styrker og blødgør kroppen på en anden måde end de mere traditionelle og dynamiske "yang" typer af yoga. De lange stræk (typisk 3-5 minutter i hver stilling) virker beroligende på nervesystemet og giver tid til at observere tanker, følelser og fysiske fornemmelser, som opstår undervejs - og til at tillade krop og sind at give slip på unødvendige spændinger og frigøre fastlåst energi.

Hver workshop har sit eget tema:

  • Yin yoga, ro og søvn - 19. mar. 2017 kl. 18:30-21:00, Østerbro
    Uro i kroppen, tanker der kører i ring, rastløshed, svært ved at sove ordentligt – kender du det? Det gør du nok, for fleste af os har problemer med nogle af disse ting, enten i perioder eller mere permanent. I denne workshop sætter vi fokus på, hvordan Yin yogaen kan hjælpe dig med at finde ro og hvile i krop og sind. Gennem blid bevægelse, dybe og lange stræk, åndedræt og mindfuldt nærvær finder du det rolige nærvær i dig selv og får samtidig inspiration til, hvad du kan gøre derhjemme, når uro og tanker forstyrrer.

    Efter de mange dejlige stræk slutter vi med en 'bodyscan' meditation, som både afspænder og genoplader fysisk og mentalt.
  • Mød sommeren med Yin – 7. maj 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
    Forår og forsommer – skønnere bliver det næsten ikke! I denne workshop renser vi ud i krop og sind, åbner energien og gør os klar til alt det skønne, der kommer. Lange, dybe twists og blide stræk renser og åbner, rolig bevægelse og åndedræt sætter energien fri, og det hele kombineres til en velgørende og energigivende cocktail.

    Efter de mange dejlige stræk slutter vi med en 'bodyscan' meditation, som både afspænder og genoplader fysisk og mentalt.
 

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun er foruden yogalærer og mindfulnessinstruktør også erhvervspsykolog og arbejder blandt andet med arbejdsmiljø og ledelse.
 

Pris og booking
295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email