yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yoga og løb workshop med Peter i Gribskov

Tid: 16. jun. 2018 kl. 9:00-16:00

Sted: YOGAMUDRA i skoven, Hovmosevej 17, Gadevang, 3400 Hillerød (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! 
Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Workshoppen er både for dig, som er begyndt at løbe for ikke så længe siden; for dig, som har løbet længe, men ikke særlig regelmæssigt; og for dig, som har en fast rutine omkring din løbetræning. Du skal regne med at løbe/gå 6-12 km. Fart og længde på løbeturen tilpasses individuelt - vi løber ikke i en samlet gruppe. Der er ikke noget, du skal præstere. Fokus er i højere grad på den mentale tilgang end på, hvor hurtigt det går.
 

Workshop beskrivelse
Løb og yoga kan umiddelbart virke som hinandens modsætninger, og på mange måder komplementerer de to praksisser da også hinanden. Samtidig har de nogle fælles træk. På denne workshop vil fokus være på, hvordan forskellige praksisser fra yoga kan være en støtte for din løbetræning, både på et fysisk og et mentalt plan.

Vi ser på, hvordan et bevidst arbejde med åndedrættet kan være en hjælp, og vi udfører korte, fysiske praksisser hhv. før og efter en løbetur. Efter frokost går vi først en tur i skoven i stilhed, hvor vi udforsker, hvordan vi kan blive bedre til at åbne sanserne til vores omgivelser. Derefter er der guidet dybdeafspænding. Til sidst laver vi en mere aktiv og stabiliserende praksis, som både vil gøre dit løb mere ubesværet og samtidig virke skadesforebyggende. Denne praksis egner sig også til at lave på andre tidspunkter, dvs. du kan lave den uafhængig af løbeturen.
 
Det gennemgående tema for workshoppen er at se på, hvordan vi kan overføre den mentale tilgang fra yoga til løbeturen. Når vi begynder at bruge løbeturen som en opmærksomhedspraksis, hvor vi er tilstede i vores krop og sanser vores omgivelser, åbner der sig et helt nyt perspektiv på det at løbe.

Omgivelserne er en vigtig del af en løbetur. På denne dag løber og går vi i skoven, men arbejdet med opmærksomhed på omgivelserne kan sagtens overføres til løb og gang i byen.

Workshop tidsplan

  • 09:00-09:15 Introduktion
  • 09:15-10:00 Åndedræt – teknikker fra yoga, og hvordan vi kan bruge vores vejrtrækning, når vi løber
  • 10:00-10:30 Yoga før løbeturen – fokus på led og bindevæv (blid dynamisk praksis)
  • 10:30-11:30 Løbetur i skoven
  • 11:30-12:00 Yoga efter løbeturen – fokus på stræk (blid statisk praksis)
  • 12:00-13:00 Frokost – suppe
  • 13:00-14:00 Gåtur i skoven – opmærksomhedspraksis i tavshed
  • 14:00-14:30 Yoga nidra dybdeafspænding
  • 14:30-15:45 Yogapraksis – fokus på styrke og stabilitet (energisk dynamisk praksis)
  • 15:45-16:00 Afrunding og spørgsmål

Om Peter

Peter er medejer af YOGAMUDRA og har arbejdet med både yoga og løb i mere end 20 år. Læs mere her
 

Pris og booking

595 kr. inkl. frokost.

4-10 deltagere.

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email