yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Gravidyoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Jeg har fået så meget ud af det. Mest af alt er jeg blevet mindre angst/nervøs for selve fødslen. Før jeg kom til yogaen, vidste jeg ingenting om vejrtrækning/naturlig smertelindring, stillinger, m.m. Og jo mere du har fortalt, jo mere har jeg fået mod på det hele, og ja, jeg nærmest glæder mig nu. :-)
Derudover er jeres skønne yogasted (både Ryesgade og Strandgade) bare et dejligt afbræk i hverdagen, hvor jeg føler mig godt tilpas, får øget min kropsbevidsthed, fundet tilbage på mine fødder, hvis jeg lige har været lidt for travl og blot finder ro. Virkelig, virkelig skønt."

 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Jeg havde en rigtig god oplevelse med fødslen og følte mig meget forberedt takket været dine gode fif, store viden, erfaring og ikke mindst din behagelige formidlingsform. Min fødsel var lige nøjagtig som du beskriver en normal fødsel i dine timer. Jeg brugte de forskellige vejrtrækninger i de forskellige faser, så længe jeg kunne kontrollere det. De sidste par cm bed veerne noget fra sig - her brugte jeg den indre pep-talk 'du kan godt'. Ellers brugte jeg de stående bevægelser meget, når veerne rullede."

 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Jeg er stor fan af din yoga undervisning, og Gravidyoga har hjulpet mig til at gennemføre det store projekt to gange. Jeg fik heller ikke noget smertestillende i denne fødsel. Det hele kører som det skal, og den lille har det godt."

 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Jeg er så glad for, at jeg meldte mig til Gravidyoga - det er et skønt pusterum i en hektisk hverdag med stor mave og en 3½-årig derhjemme. Og udover at det giver mig ro og tid til MIG, så har øvelserne også allerede hjulpet meget på min belastede lænd (jeg bruger øvelserne derhjemme og det hjælper rigtig meget). Tak for ro, en gladere ryg og følelsen af at gøre noget meget rigtigt for min krop!"
 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Vil lige benytte lejligheden til at sige at jeg hver uge ser meget frem til dine klasser, og at jeg efter fødselsforbe-redelse sidst tog hjem med helt andet mod og lyst til at klare fødslen, end jeg ellers har haft! Rigtig dejligt! Og tusind tak for det!!"
 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Tak for en god yoga time i går. Jeg kom fuldkommen flad og var bare træt af at være gravid, men fløj let som en fugl ud efter timen. Så tusind tak for energien."
 

Se også:

POLFOTOs fra Gravidyoga af Carsten Snejbjerg, 19. januar 2009.

 

Gravidyoga | Kursus

Gravidyoga er et fantastisk redskab, som styrker dig fysisk og mentalt, idet vi arbejder med både krop, åndedræt, energiniveau, følelser og indsigt.

 • Du laver øvelser, der styrker og afspænder din gravide krop og forebygger graviditetsgener.
 • Din kropsbevidsthed vokser, og du lærer at bruge dit åndedræt aktivt - begge dele en uvurderlig hjælp under fødslen.
 • Du får inspiration til fødestillinger, som gør din babys passage ud nemmere for jer begge.
 • Du oplever nærvær og tæt kontakt til din baby - jeres følelsesmæssige bånd styrkes.
 • Når du tager hånd om dig selv, din helse og dit velbefindende, giver du også din baby den allerbedste start i livet.

Undervisning
Gravidyoga undervisningen tager udgangspunkt i Hatha yoga. Den indeholder skånsomme og enkle stillinger, som udføres i et roligt tempo, samt åndedrætsfokus, meditation, mantra og afspænding.

 

Deltagere
Gravidyoga forudsætter ikke kendskab til yoga. Alle kan følge med og have glæde af undervisningen. Vi anbefaler gravide helt uden erfaring med yoga først at begynde på Gravidyoga i 2. trimester. Har du erfaring med yoga (eller anden regelmæssig træning) fra før, du blev gravid, kan du godt praktisere Gravidyoga i 1. trimester, hvis du synes, du har energi og overskud til det - ellers starter du også bare i 2. trimester. Du kan fortsætte med Gravidyoga helt frem til fødslen.

Læs gerne vores generelle information om yoga og graviditet, inden du beslutter dig for, hvornår du vil starte til Gravidyoga. Vi modtager også gerne spørgsmål på mail eller telefon, hvis du er i tvivl.

 

Kursusforløb
Du kan melde dig til et eller flere af nedenstående kursusforløb, som hver indeholder 8 (evt. 7) kursusdage. Forløbene undervises af Bodil, som er mor til tre dejlige rollinger, certificeret Gravidyoga instruktør, doula og Hultén Fødselspraktiker, og fuld af viden og gode erfaringer med Gravidyoga fra adskillige år med egne graviditeter og fødsler samt fra de mange elever, der har fulgt kurserne siden 2008.

 • Holdnr. 44A, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 15:00-17:00,
  25. okt., 1. nov., 8. nov., 15. nov., 22. nov.* & 29. nov.*, 6. dec., 13. dec. 2018
  -- Undervises på dansk -- I gang.
 • Holdnr. 44B, Østerbro/Ryesgade 106, mandag kl. 17:00-19:00,
  29. okt., 5. nov., 12. nov., 19. nov., 26. nov.* & 3. dec.*, 10. dec., 17. dec. 2018

  -- Undervises på dansk -- Fuldt booket! I gang.
 • Holdnr. 44C, Østerbro/Ryesgade 106, tirsdag kl. 9:30-11:30,
  30. okt., 6. nov., 13. nov., 20. nov., 27. nov.* & 4. dec.*, 11. dec., 18. dec. 2018

  -- Undervises på engelsk ved forespørgsel og ellers på dansk -- I gang.
 • Holdnr. 45A, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 15:00-17:00,
  3. jan., 10. jan., 17. jan., 24. jan., 31. jan.* & 7. feb.*, 14. feb., 21. feb. 2019

  -- Undervises på dansk -- 
 • Holdnr. 45B, Østerbro/Ryesgade 106, mandag kl. 17:00-19:00,
  7. jan., 14. jan., 21. jan., 28. jan., 4. feb.* & 11. feb.*, 18. feb., 25. feb. 2019

  -- Undervises på dansk -- 
 • Holdnr. 45C, Østerbro/Ryesgade 106, tirsdag kl. 9:30-11:30,
  8. jan., 15. jan., 22. jan., 29. jan., 5. feb.* & torsdag kl. 15:00-17:00 7. feb.*, 19. feb., 26. feb. 2019

  -- Undervises på engelsk ved forespørgsel og ellers på dansk -- 
 • Holdnr. 46A, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 15:00-17:00,
  28. feb., 7. mar., 14. mar., 21. mar., 28. mar.* & 4. apr.*, 11. apr., 25. apr. 2019

  -- Undervises på dansk -- 
 • Holdnr. 46B, Østerbro/Ryesgade 106, mandag kl. 17:00-19:00,
  4. mar., 11. mar., 18. mar., 25. mar., 1. apr.* & 8. apr.*, 15. apr., 22. apr. 2019

  -- Undervises på dansk -- 
 • Holdnr. 46C, Østerbro/Ryesgade 106, tirsdag kl. 9:30-11:30,
  5. mar., 12. mar., 19. mar., 26. mar., 2. apr.* & 9. apr.*, 
  torsdag kl. 15:00-17:00 11. apr., 23. apr. 2019
  -- Undervises på engelsk ved forespørgsel og ellers på dansk -- 
 • Datoer er på vej for efterfølgende hold

* Klasse med fødselsforberedelse. Vi gennemgår relevant forberedelse til fødslen, fødslens start og forskellige faser, anatomi og fysiologi/hormonlære relevant for fødslen, og hvordan du helt konkret kan bruge yogaen under fødslen til smertelindring og til at hjælpe baby til verden så ukompliceret og ligetil som muligt. Vi tilbyder også Fødselsyoga for par kurser.

 

Bemærk: Kan du ikke deltage en eller flere af de nævnte kursusdage på dit forløb, er du altid velkommen til at indhente på det andet kursusforløb indenfor den periode, du er tilmeldt. Eksempel: Kan du ikke deltage en mandag, er du velkommen en torsdag i stedet. Erstatningstimer tages enten i samme uge eller i en anden uge, inden kursusforløbet slutter. Klasser kan ikke overføres til efterfølgende kursusforløb.

 

Hvis du har fulgt et eller flere kursusforløb og gerne vil være med helt frem til din termin, kan du efter aftale deltage i dele af et kursusforløb (med reduceret pris eller betaling pr. gang og forudsat, at der er ledige pladser på holdet). Kontakt os på bodil@yogamudra.dk for at aftale nærmere.

 

Pris og booking
44A/B/C (8 klasser): 'early bird' t.o.m. 30. sep. 995 kr., derefter 1.095 kr. pr. kursusforløb; 960 kr. for fortsættere jf. nedenfor
45A/B/C (8 klasser): 'early bird' t.o.m. 8. dec. 995 kr., derefter 1.095 kr. pr. kursusforløb; 960 kr. for fortsættere jf. nedenfor

46A/B/C (8 klasser): 'early bird' t.o.m. 5. feb. 995 kr., derefter 1.095 kr. pr. kursusforløb; 960 kr. for fortsættere jf. nedenfor

"Fortsætterrabat": Tager du to (eller tre) hold i træk, sparer du 135 kr. ift. normalpris på det andet (og tredje) hold. Du behøver ikke booke holdene samtidig for at opnå rabat. Du betaler fuld pris ved tilmelding til andet (og tredje) hold; vi refunderer din rabat til din konto, så snart holdet er startet. 

 

Vi anbefaler tidlig tilmelding, da kurserne erfaringsmæssigt er meget efterspurgte!

 

For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Gravidyoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen.

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på bodil@yogamudra.dk.

 

Anbefalinger

"Ønsker blot at sende dig en tak for et inspirerende Gravidyoga-forløb. Jeg har ca. 5 uger tilbage til min termin og har nu fået gang i en yogarutine med mange af dine øvelser. Jeg føler, at Gravidyogaen hjælper mig til at være tilstede i min graviditet, den sikrer mig velvære og hjælper min krop til at klare de lidt tunge perioder. Ikke mindst er jeg blevet opmærksom på at forsøge at få lidt kontakt til min baby, inden han kommer ud. Og det har bestemt været sundt for mig."
- Nathalie


"Hi, I just wanted to thank Bodil for the Gravidyoga sessions. I was there during spring last year, and gave birth to my daughter in early October. During the sessions with Bodil I learnt a lot about birth, the different phases, but most of all, how to trust the natural process of giving birth. It gave me a tool and a focus that I would never have had otherwise. I realised the importance of feeling safe and be in a nice environment which gave me a true feeling of calm when the day finally arrived.
My daughter came on a Sunday, and I focused on the labour at home, in bed, feeling totally secure. Eventually it was time to go to the hospital and when I came there they examined me and I was open 10 cm. So, ready for delivery :-). It took a couple of more hours until she finally came, and I never felt any need for any pain relief or anything else. I was so focused, and I can honestly say that the pain was never a problem for me. I focused on the rest in between instead. Being so present in the moment really helped me, I was never scared or stressed, just very, very focused on the task. I could not have asked for a better delivery. I did it together with my husband, and my daughter, and she came out just perfect.
So thank you Bodil for learning me how to trust the natural process of giving birth and helping me understand the importance of feeling safe. Giving birth is such a bizarre but wonderful experience, and I'm so happy it turned out the way it did for me. Once again, thank you!"
- Carima

"Jeg kom aldrig, som ellers planlagt, til den ekstra klasse hos dig på Gravidyoga, da vores lille datter meget overraskende valgte at komme 13 dage før termin. Op til terminen begyndte jeg ellers at blive en smule nervøs og tænkte, at det ville være dejlig at komme til en ekstra Gravidyoga-klasse for at finde noget ro og mentalt styrke. Men jeg havde ingen grund til nervøsitet. Fødslen gik SÅ godt, og min krop kunne sagtens huske alle de ting, jeg havde lært hos dig. Både åndedrætsteknikkerne og de forskellige bevægelser, hvor især de stående rotationer af bækkenet og frem og tilbage i alle 4 hjalp mig meget! For ikke at nævne evnen til at afspænde kroppen og slappe af undervejs. Veerne var (selvfølgelig) lidt hårde, men jeg følte på intet tidspunkt, at jeg gik i panik eller ikke kunne være i det. Jeg var rolig, fokuseret og mellem veerne var der overskud til både kys, kram og grin med min kæreste. Efter 3,5 time på hospitalet havde vi vores lille pige i vores arme. Den største oplevelse i mit liv! Tusind tak for alle de dejlige Gravidyoga-klasser hos dig, som uden tvivl har hjulpet mig til at have en fantastisk fødsel!"
- Katrine

"Hej Bodil, Jeg skriver blot for at fortælle at jeg ikke når den sidste yogalektion, da vores lille datter kom til verden mandags. 16 dage før termin, så det kom lidt bag på os, at det allerede skulle være nu. Men hun er helt perfekt og klar til verden. Fødslen gik rigtig godt, og meget hurtigt, uden noget smertelindring udover de vejrtrækningsøvelser, som jeg lærte hos dig. De var guld værd, og jeg fik at vide af jordmødrene, at jeg var mega sej. Så tusind tak for det. Din undervisning har været meget givende. :) Hils de andre og sig at fødslen er en kæmpe stor oplevelse, og at de vejrtrækningsøvelser virkelig virker."
- Julie

""De taler om dig ude på gangen. Det er længe siden, vi har haft sådan en fødsel, og vores ledende jordemoder kan ikke huske, hvornår det sidst er sket!" De overdrev nok, men pga. et eller andet sted mellem 150 og 300 gyldne tråde mellem kl. 15 og 02 for en uge siden, kom der ikke et kvæk ud af mig, før hun kom ud fin og velskabt. Mit lykketal svingede mellem 4 og 5, og jeg tænkte og sagde tit til min kæreste, at jeg ikke ved, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde lært at trække vejret! Så af hjertet tak og vi ses til Mor & baby yoga. :)"
- Maria

"Jeg vil gerne sige tak for et godt graviditetsyoga-forløb, jeg havde hos dig i efteråret. Jeg var meget tilbageholden med mine forventninger til min første fødsel. Det var først, da jeg var igang, at jeg kunne mærke, hvor meget jeg havde lært af timerne hos dig. Jeg arbejdede aktivt igennem alle veer og tog til sidst selv i mod min lille dreng. Fødslen var en fantastisk god oplevelse. Det havde jeg slet ikke forventet. Tusinde tak for at din undervisning muliggjorde at jeg fik den oplevelse."
- Emilie

"Tusinde tak for et fantastisk kursus. Jeg har virkelig fået meget ud af det. For mit vedkommende havde jeg ikke rigtig forstået, jeg var gravid, før jeg startede på dit hold, pga. mange aborter og virkelig mange komplikationer i de første måneder af graviditeten. Så jeg har fået kontakt til min baby og kan være i min graviditet nu. Det er en uvurderlig hjælp. TAK!"
- Anne

"Jeg fulgte YOGAMUDRAs Gravidyoga-kursus under min første graviditet, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre forberedelse på min fødsel! Yogatimerne var der, hvor jeg for alvor begyndte at 'bonde' med baby og sætte mig ind i de kropslige og praktiske omstændigheder omkring fødslen. At være sammen med alle de mange andre vordende mødre og deres maver på måtterne var noget helt særligt, sjovt og opløftende. - Takket være timerne formåede jeg at bibeholde en daglig yoga- og afspændingspraksis helt frem til fødslen, hvor øvelser gradvist blev modereret og udskiftet, og kun et par uger efter fødslen ligeledes gradvist begyndte at blive bygget op igen. Sammen med min partner havde jeg også stor glæde af par-forberedelseskurset, hvor vi blandt andet lærte støtteteknikker til de forskellige faser af graviditeten, og min kærestes engagement i graviditeten fik et gevaldigt løft. - Der var intet der gjorde os mere nysgerrige og spændte end Bodils kyndige viden, kærlighed og entusiasme omkring fødsler og babyer, og jeg kan varmt anbefale timerne til både nye såvel som mere erfarne yogaudøvere.
- Rikke K.


"Jeg vil blot sige stor stor tak til dig og dine meget givende gravidyoga timer. Jeg har virkelig haft daglig glæde af de øvelser, vi lavede - især cirklen og 8-tallet. De har virkelig gavnet mit bækken :-) og så de forskellige åndedræt - dem havde jeg stor glæde af under min fødsel, som gik meget stærkt - vandet gik onsdag aften 21:15, og vores lille pige kom til verden 23:34. Jeg havde bestemt mig for ikke at ville have smertestillende og håbede på, at det kunne lade sig gøre, og det kunne det med de åndedræt og lidt ilt i pressefasen. Så en stor og varm anbefaling herfra skal gå til alle gravide - de skal på dine skønne gravidyoga hold, og de er med sikkerhed endnu bedre rustet fysisk og mentalt til fødslen."
- Michala V.

"Mine 'kramper' til yoga i torsdags var gode nok - 8 timer senere var lille Lui født - en rigtig fin hjemmefødsel hvor jeg virkelig fik brugt både den dybe vejrtrækning og 'det afbrudte tov'. Jordemoderen mente desuden, at min fødsel gik så hurtigt og ukompliceret, fordi jeg havde været til yoga og fået barnet i stilling og ro i kroppen. Jeg kommer selvsagt ikke her den sidste gang, så derfor vil jeg sige tak for nogle rigtigt dejlige yogatimer."

- Helene R.

"Tusinde tak for fødselsforberedelsen i aften. Det var ikke bare informativt - det var faktisk decideret spændende! Jeg har altid været meget bange for at føde, især efter jeg - højst uplanlagt - endte med at se min søster føde. Men du fik mig virkelig til at forstå, hvad det hele drejede sig om på en dejlig fysisk måde. Jeg har været meget vant til at arbejde med krop og åndedræt, bl.a. gennem mine år på skuespilskole, så det føltes virkelig, som om jeg blev talt til i et sprog, jeg forstod, og jeg fik koblet det forestående fødekaos til de værktøjer, jeg kender og er tryg ved. Så bare tak :-)"
- Heidi J.

 

"Jeg var SÅ glad for at have gået til yoga, da min fødsel gik i gang. Efter tre døgn med plukkeveer gik det pludselig stærkt, og da jeg kom til barselsgangen, mente de, jeg ikke havde kraftige veer (ellers ville de kunne se det på mig, mente de), så jeg skulle ud at gå en tur på gangen. Efter det blev jeg sendt til et venteværelse. - Lige netop her var mine vejrtrækningsøvelser måske lidt for gode (og smertelindrende)! :) Især i pressefasen var jeg utrolig glad for "stempelkanden". Jeg fik at vide, at mine presseveer var lidt korte, så jeg gav den max gas, og vi nåede kun at være på fødestuen i lidt over en time, så kom Adrian til verden. Han havde haft det perfekt under fødslen. Tusind tak for et godt forløb. Jeg følte mig meget velforberedt til fødslen, og jeg kommer tilbage næste gang."
- Dorte G. Andersen

 

"Kære Bodil, jeg må virkelig sige, at din undervisning har betydet så meget for mig i min graviditet. Det har været et fantastisk rum hvor alle de store tanker har kunne flyde op til overfalden. Og når jeg tænker tilbage på de torsdag aftner er det med meget stor glæde. Mht. fødslen er jeg også helt overbevidst om, at det aldrig ville være gået så godt, hvis jeg ikke havde haft de forskellige åndedrætsøvelser at gøre godt med. Det hjalp mig igennem veerne på en rigtig godt måde. Selvfølgelig gjorde det ondt, men fordi vi havde brugt så meget tid på at forberede os, følte jeg på intet tidspunkt, at jeg mistede kontrollen eller blev bange... Det ville jeg bare lige sige kæmpe tak for!"

- Helene N.

 

Ressourcer

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email