yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind. 

 

 

Astanga yoga | Drop-ind

Klassebeskrivelse 

For begyndere, let øvede og øvede. Vi træner åndedrættet, og derefter er der gruppeinstruktion /tælling gennem solhilsner, stående, siddende og afsluttende stillinger i varierende omfang. Nogle gange udforsker og udfordrer vi Astanga vinyasa sekvensen af stillinger; andre gange følger vi den klassiske sekvens. Centralt er en dybere forståelse af din yogapraksis frem for mængden af stillinger.


For at finde en klasse der passer til dit humør, energiniveau og yogaerfaring, kan du bruge følgende retningslinjer:
 

Astanga, blid: Fokus på teknik og god tid til solhilsner og stående stillinger. Klasserne er velegnede for dig, som er begynder eller let øvet med Astanga. Mere øvede, som vil arbejde i roligt tempo med præcision, er også velkomne.
 

Astanga: Mere flow og mindre teknik. Foruden solhilsner og stående stillinger guider vi siddende stillinger i det omfang tiden tillader. Klassen er åben både for dig, der er begynder eller let øvet med erfaring fra "Astanga, blid" klasser (ujjayi åndedrættet forudsættes bekendt), og for dig der er mere øvet. Du vil gerne udfordres og kan godt lide en klasse med intensitet.


Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email