yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den Fødselsyoga kursusdag, som du og din partner ønsker at deltage i. Jeres plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

En Gravidyoga elev fortæller:

"Jeg havde bestemt glæde af yogaen undervejs i fødslen, især den gyldne tråd. Den brugte jeg helt til presseveerne startede. Synes også at det dybe ujjayi åndedræt var godt i pauserne, og det kunne tydeligt mærkes på Veras hjertelyd, når jeg formåede at trække vejret dybt og roligt. Nu bruger jeg ujjayi åndedrættet, når hun ligger på maven/brystet og skal sove."

Fødselsyoga for par | Kursus

Masser af teori og super brugbar information om fødslen. Masser af praksis med konkrete værktøjer. Yoga er en fantastisk fødselshjælper, som bl.a. kan:

 • Øge dit nærvær, så du kan være fuldt tilstede og aktivt engagere dig i dit barns fødsel
 • Give dig smertelindring
 • Inspirere dig til fødestillinger, som gør din babys passage ud nemmere for jer begge

Undervisning
Fødselsyoga for par er først og fremmest et supplement til vores Gravidyoga undervisning - og for dig, som gerne vil forberede dig bedst muligt til fødslen sammen med din fødselspartner. Du og din partner kan dog også være med uden forudgående kendskab til yoga - så skal I bare være indstillet på at øve jer ekstra meget derhjemme bagefter.

 

Skal du føde på hospital, er det også en god ide at deltage i fødselsforberedelse dér, så I er orienteret om, hvad de tilbyder (hvor, hvornår, hvordan, osv.).

 

Vores fødselsforberedelse fokuserer på, hvordan I kan få glæde af yoga til fødslen. Kurset er meget praktisk orienteret, suppleret med teori. I lærer bl.a. om:

 • Forløbet af en naturlig fødsel
 • Smertelindrende åndedræt til brug både mellem og under veerne
 • Bevægelse og stillinger til smertelindring såvel som optimering af babys passage ud
 • Hvordan din fødselspartner støtter dig bedst muligt og hjælper dig med at lindre vesmerterne

Du og din partner kan forvente at gå hjem med konkret viden og praktisk erfaring, så I kan føle jer velforberedte og trygge til fødslen. Ét skridt på vejen mod en god fødselsoplevelse - og dermed også en god første tid med baby.

 

Deltagere
Vi anbefaler, at du er i 3. trimester, når I deltager, og at du medbringer den person, som skal med til din fødsel (kæreste/mand/kone, ven/veninde, mor/søster/bror, osv.). Af pladshensyn kan du kun medbringe én person.

 

Kursusdage
Kursusdagene undervises af Bodil, doula/fødselshjælper og Gravidyogalærer, samt mor til tre dejlige børn, alle født med yogaens hjælpemidler og uden medicinsk smertelindring. Der er plads til 3-6 (max.) par pr. dag:

 • Fredag 1. nov. 2019 kl. 12:00-15:30
 • Fredag 6. dec. 2019 kl. 12:00-15:30
 • Datoer for efterføldende kursusdage er på vej

Hvis ingen dato passer dig og din termin, er du velkommen til at skrive til bodil@doulaB.dk for at aftale evt. individuel klasse for dig og din fødselspartner.

 

Pris og booking
995 kr. pr. par

 

For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den Fødselsyoga kursusdag, som du og din partner ønsker at deltage i. Jeres plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på bodil@yogamudra.dk.

 

Anbefalinger

"Vi var virkelig glade for Fødselsyoga kurset, som havde et grundigt teoretisk og praktisk forløb og har hjulpet os meget med at forberede op til fødslen. Vi gik fra kurset med en følelse af at glæde os endnu mere - ikke kun til ankomsten af vores barn, men mindst lige så meget til selve fødselsoplevelsen! Vi føler, at vi har fået nogle gode, praktiske værktøjer hver især og sammen til at tage vare om fødslen på bedste vis. Stor tak herfra!"
- Marya og Philip


Ressourcer

 • Uma Dinsmore-Tuli: "Yoga for pregnancy and birth" (Teach Yourself, 2008). Inkl. cd med instruktion i åndedræt og yoga nidra.
 • Uma Dinsmore-Tuli: "Sitaram mother nurture yoga - Gentle yoga for the transistion to motherhood" (Sitaram Partnership, 2006). Tredobbelt DVD sæt, 3 gange 60 minutter. Fuldt integrerede praktiske instruktioner til yoga under graviditet, fødsel og indtil 8 måneder efter fødslen med baby.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email