yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

Hatha & meditation | Drop-ind

Klassebeskrivelse

Du har måske hørt om mange af de efterhånden veldokumenterede, positive effekter af en meditationspraksis? På denne klasse anlægges en enkel og praktisk orienteret vinkel på meditation, og vi bruger den fysiske Hatha yogapraksis til at understøtte meditationen. Klassen er især rettet mod begyndere og let øvede, men du er selvfølgelig også velkommen, hvis du har en mere veletableret praksis.

Gennem Hatha yogapraksissen skabes et godt fundament for meditationen. Den hjælper til at gøre det mere komfortabelt og ubesværet at sidde stille, til at skabe en bedre forbindelse til kroppen og øge det kropslige nærvær, og til at gøre vejrtrækningen mere afspændt og fri. 

I meditationsdelen holder vi os til enkle teknikker. Du vil hurtigt begynde at blive mere opmærksom på, hvordan sindet fungerer, og derigennem opnå en højere grad af ro og klarhed.

 

Gravid?

Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email