yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det introforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

Intro til YOGAMUDRA | Kursus

Hvad?
Intro til YOGAMUDRA er et 1,5-times kursus, som du er velkommen til at tage én eller efter behov flere gange. 

På Intro til YOGAMUDRA får du den bedste introduktion til, hvordan yoga undervises hos os. Du får gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment', som gavner dig på alle yogaklasser uanset yogaform. 

Vi har særligt fokus på åndedræt, solhilsner og udvalgte stående, siddende og omvendtstående stillinger. Du er velkommen, også hvis du har prøvet yoga før andre steder. Bare kom med en åben indstilling og sug til dig!

Hos YOGAMUDRA
 lægger vi vægt på sikkerhed i stillingerne (kaldet "god alignment"), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Hvis du er gravid, skal du dog ikke melde dig til Intro til YOGAMUDRA. Vælg i stedet et af vores Gravidyoga hold.


Hvornår?

Introkurser mærket med (*) undervises på engelsk, hvis internationale elever melder sig til; ellers er undervisningen på dansk. Introkurser uden (*) undervises med sikkerhed på dansk.

  • Lørdag 11. nov. 2017 kl. 08:00-09:30 i Østerbro/Ryesgade 106 med Peter
  • Lørdag 25. nov. 2017 kl. 08:00-09:30 i Østerbro/Ryesgade 106 med Peter
  • Hvis ingen Intro til YOGAMUDRA tider passer dig, er du velkommen på f.eks. Astanga, blid eller Hatha yogaklasserne - vi skal nok tage godt imod! Du er også velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl. 

Gravid?

Læs om yoga og graviditet her. Du bør ikke begynde på drop-ind yoga, hvis du er gravid.

Hvad koster det?

75 kr. - med mindre du har et abonnement eller årskort i forvejen; i så fald er det gratis at deltage.

Forhåndstilmelding kræves. Betaling = tilmelding. Har du et abonnement eller årskort, skal du sende os en mail med ønsket dato, hvorefter vi melder dig til.

Kan jeg få betalingen tilbage?

  • Vi refunderer fuld betaling, hvis du melder fra senest 8 dage før kurset. Derefter er tilmelding bindende.
  • Vi refunderer også fuld betaling, hvis du køber et abonnement eller årskort senest samme dag, som dit Intro til YOGAMUDRA kursus afholdes. Betalingen kommer retur 1-2 dage efter kurset.
  • Vi refunderer ikke betalingen, hvis du køber et abonnement eller årskort dagen efter dit Intro til YOGAMUDRA kursus eller senere, hvis du køber et klippekort, eller hvis du beslutter dig for ikke at fortsætte med yoga hos os.

Spørgsmål?

Kontakt os på , hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at have dig med. :-)

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email