yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

Iyengar yoga (Hatha Præcision) | Drop-ind

Klassebeskrivelse

Yoga for begyndere, let øvede og øvede - se mere nedenfor. Grundprincipperne, hvorpå BKS Iyengars studier og unikke udvikling af den klassiske Hatha yoga hviler, er: 'alignment' (præcision), sekvensering, timing og brugen af 'props' (hjælpemidler). Balancen mellem mobilitet og stabilitet, stræk, styrke, koordination og søgen imod fastholdt opmærksomhed gør, at Iyengar yoga af de fleste opleves som et både dynamisk og vitalt system til glæde for både sind og krop.

Vi tilbyder pt. to Iyengar yogaklasser om ugen:

  • Mandag kl. 17 i Strandgade: Klassen er for alle, begyndere såvel som mere øvede elever. Undervises af Henriette.
  • Tirsdag kl. 19 i Strandgade: Klassen er for alle, begyndere såvel som mere øvede elever, og den sidste tirsdag i hver måned vil fokus være på de restorative (støttede) stillingerUndervises af Henriette.

Bemærk, at vi i vid udstrækning bruger Iyengars 'alignment' principper i vores Astanga SLOW og FLOW klasser, så de to yogaformer supplerer og komplementerer hinanden rigtig godt.


Iyengar yoga er også velegnet for dig, som tidligere har gået til Gravidyoga og/eller Mor & baby yoga hos os.


Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email