yoga københavn

English


 

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Gravidyoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 
 

Move to awake | Kursus

Beskrivelse

Målet med dette Move to awake kursusforløb er at hjælpe dig og de øvrige deltagere til at få en større selvindsigt og selvtillid i egen krop og bevægelse.

Du vil blive introduceret til teknikker fra mindfulness og meditation, afspænding, øvelser indenfor styrke- og mobilitetstræning, ledsundhed, samt udfordret på koordination, balance og kreativ udfoldelse.

Vi arbejder og udforsker både individuelt og med hinanden. Fælleskabet giver os et rum, hvor vi kan dele vores udfordringer såvel som fremgang for at opnå dybere refleksion og absorbering af emnet.

Målet med træningen af krop og bevægelse i kombination med meditation og indsigtspraksis i et fællesskab er at vække og kultivere gemte ressourcer i os selv og gøre os mere nærværende i vores liv - socialt, mentalt og fysisk. 

Eksempler på praksisser
Vi benytter teknikker fra yoga, mindfulness, kropsvægtbaseret styrketræning, locomotion, dans, Fighting Monkey, Feldenkrais m.m.

 

Deltagere
Move to awake kursusforløb er åbne for alle.
 

Underviser

Anne, som elsker at bevæge sig og udfordre de gængse rammer for "yoga", underviser disse kursusforløb. Hun har haft perioder med meget stringent yogapraksis, men har de senere år opsøgt andre bevægelsesdiscipliner, som kunne komplimentere og styrke hendes praksis. Efterhånden som hun har erhvervet sig ny viden, har hun ikke kunne undlade at dele den med eleverne, hvilket har gjort hendes undervisning mere eksperimenterende. Hun ønsker at skabe et rum for eleven, hvor der er plads til at udforske egen krop i en bevægelsessammenhæng.

 

Anbefalinger

"Hun har en utrolig beroligende effekt på mig under hendes guidede meditationer, uden der går for meget 'flower child' i den. Hun er vanvittig dygtig, har meget fokus på teknik og bevidstheden." - Michelle, elev
 
"Når jeg tænker tilbage, kan jeg tydeligt huske første time, jeg var til. Jeg havde følelsen af 'WOW, det var da det skønneste', og siden er det blevet til rigtig mange timer i dit selskab. Jeg prioriterer at komme, da jeg ved at uanset min kropslige eller følelsesmæssige tilstand, så har jeg det altid bedre bagefter." - Anonym elev
 
"Jeg får en skøn følelse af at kunne give slip; både kropsligt og mentalt. Og det er endda over tid kommet dertil, hvor jeg allerede inden, jeg møder op, kan mærke forventningen i kroppen - at jeg glæder mig til timen." - Anonym elev
 
"Det er som at være på en rejse med dig som turguide. Du prøver løbende nye ting af, og det er altid i et nænsomt tempo og iblandet genkendelige elementer." - Anonym elev
 
"Det er jo ikke bare almindelig/gængs Hatha yoga. Det er en skøn blanding af elementer, som appellerer både til min krop og min psyke." - Anonym elev

 
Kursusforløb
Du kan melde dig til et eller flere af nedenstående kursusforløb: 

  • Holdnr. MTA1, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 19:00-20:30,
    25. okt., 1. nov., 8. nov., 15. nov., 22. nov., 29. nov., 6. dec. 2018
    -- Undervises på engelsk ved forespørgsel og ellers på dansk -- Tilmeldingsfrist: 23. okt.
  • Datoer er på vej for efterfølgende hold (som starter i 2019)

Bemærk: Hvis du misser 1 eller 2 kursusdage på dit forløb, er du velkommen til at "indhente" på Annes Vinyasa drop-ind klasse tirsdag kl. 18:00-19:15 inden for kursusperioden (MTA1: 25. okt. t.o.m. 6. dec.). Har du et abonnement allerede, benytter du selvfølgelig bare dette til check ind på en drop-ind tirsdagsklasse. Har du ikke et abonnement (dvs. enten har du et klippekort eller intet andet medlemskab hos os) skal du på forhånd kontakte os på info@yogamudra.dk, så vi kan arrangere, at der ligger en "enkelt klasse" klar på din profil til et tirsdags drop-ind.
 

Pris og booking
MTA1 (7 klasser): 875 kr. >> 525 kr. for elever med sideløbende, aktivt* abonnement <<

* For at opnå rabatten må du ikke sætte abonnementet i bero eller opsige det i kursusperioden. Ved tilmelding betaler du fuld pris, hvorefter vi refunderer rabatten til din konto.

Klippekort giver ikke adgang til et Move to awake kursusforløb. Men har du klippekort, og vil du gerne deltage i et kursus, kan du bruge klip som delvis betaling. Kontakt os på info@yogamudra.dk for at aftale nærmere.

 

For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Move to awake kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen.

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@yogamudra.dk.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email