yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 
 
 

Personlig praksis | Drop-ind

Klassebeskrivelse 

Personlig praksis klassen er både for dig, der allerede har en veletableret praksis, og for dig der godt kunne tænke dig at få det. 

Formen er åben, så du er velkommen, hvis: 

  • Du har gået på klasser regelmæssigt i et stykke tid, og nu føler du dig klar til - med vejledning fra en lærer - at skabe din egen, personlige praksis. Med udgangspunkt i (men ikke nødvendigvis begrænset til) Astanga yogas første serie opbygger vi, sammen og trin for trin, en praksis, der passer til dine behov. Efterhånden bliver det mere og mere dig, der tager ansvaret for denne tilpasning af praksis. Det er DIN krop og DIN yogapraksis, så målet er, at du bliver din egen bedste lærer.
  • Du har en etableret Astanga Mysore praksis og gerne vil have støtte og vejledning fra en lærer. Inden for strukturen i Astanga yoga er der plads til at gøre praksissen personlig, dvs. at den kan tilpasses lige netop dine behov og udfordringer.
  • Du har en etableret praksis, som ikke tager udgangspunkt i Astanga yoga, men f.eks. Vinyasa, Hatha eller anden yogaform. Måske har du en praksis, der er forskellig fra dag til dag. Du har taget ansvar for at gøre din praksis personlig. Du ved, hvor du har dine udfordringer, og hvordan du gør din praksis sikker. Du vil gerne nyde godt af den energi, det giver at praktisere med andre og ind imellem modtage vejledning og støtte fra en lærer.  

Der er mulighed for at få støtte til en praksis, der rummer både bevægelse (asana), åndedræt (pranayama) og meditation.

Selvom Personlig praksis klasserne strækker sig over to timer, behøver din praksis ikke være to timer lang. Du starter selv og slutter selv praksis indenfor det angivne tidsrum - så du er velkommen, også hvis du bare har lyst til at lave yoga en times tid plus minus.

For at det skal give mening at starte op på disse klasser, skal du have tid til og en hensigt om at komme regelmæssigt. Du kan med fordel supplere med guidede klasser og hjemmepraksis.

Personlig praksis klasserne er vokset ud af Peters mere end 15 års undervisningserfaring, legende tilgang til yoga og bevægelse i det hele taget, og et ønske om at give autoriteten definitivt tilbage til dig som elev. Vi opfordrer altid vores elever - på alle klasser - til at lytte indad og tilpasse praksis efter behov. Her får du støtten 1-til-1 til at gøre netop det.

Gravid?

Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email