yoga københavn

English

Book en plads

Det er ikke muligt at reservere plads på selvpraksis klasser. Du møder bare op, når klassen starter. Husk at checke ind, hvis du har ubegrænset medlemskab.

 

Selvpraksis | Drop-ind

Klassebeskrivelse

Med disse klasser ønsker vi at stille vores smukke faciliteter til rådighed for dig, som er aktivt medlem hos os (dvs. du har et gyldigt medlemskab, uanset om du træner ofte eller ej), og som synes, det er dejligt at træne sammen med andre og nyder den energi, som det giver, men som også kan/vil/tør træne selvstændigt. En af vores lærere låser op, når selvpraksis starter jf. skema, og træner så selv - og du må gerne komme og lave din yogapraksis samtidig. Du bliver ikke guidet gennem praksis, og du bliver ikke justeret i stillingerne. Du skal være færdig med din praksis, når selvpraksis slutter jf. skema.

 

Læreren blander sig således ikke i din yogapraksis, og du kan frit vælge, om du praktiserer Astanga, Vinyasa, Hatha, Iyengar, Yin yoga eller en anden yogaform.

 

Skal du checke ind eller ej?

Ja, du skal checke ind som normalt. Klassen er GRATIS, men forudsætter medlemskab. Har du et klippekort, refunderer vi et klip pr. selvpraksis til dit klippekort efterfølgende.


Spørg på klassen eller , hvis du er i tvivl om noget! Vel mødt.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email