yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

Vinyasa yoga | Drop-ind

Klassebeskrivelse 

Yoga for begyndere, let øvede og øvede. Flow klasse med åndedrættet som den gennemgående "tråd", der binder stillingerne sammen.

Indholdet på Vinyasa yoga klasserne varierer fra gang til gang og afhængigt af, hvem der underviser:

  • Annes kraftfulde klasser er for alle, der ønsker at blive udfordret på teknik, mobilitet, styrke og kropsbevidsthed såvel som udforske kreative, legende sekvenser og overgange. Nogle gange udforsker vi et tema som f.eks. bagoverbøjninger eller bygger op til en udfordrende "peak pose". Der vil derudover altid være en åbnende meditation, forberedende opvarmning, stående stillinger, afspænding og Savasana (hvilestilling). Alle stillinger og bevægelser er kædet sammen på en integreret måde for at øge kropsbevidsthed, og så du kan komme sikkert ind og ud af stillingerne. Du vil sikkert få en behagelig varme i kroppen og sved på panden.
  • Heidis dynamiske klasser bevæger vi os med åndedrættet i et lækkert flow ind og ud af forskellige stillinger. Tempoet er lidt hurtigere end de på fleste Hatha klasser, og der er øget fokus på styrkedelen. Af og til kan vi lege med lidt mere udfordrende stillinger og udforske kroppens formåen. Klasserne er for dig, der gerne vil have skabt god varme og lækre bevægelser for hele kroppen, og som gerne vil arbejde med både styrke, balance og mobilitet.

Gravid?

Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email