yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

Yin, Yin/Restorativ og Yin/Yang yoga | Drop-ind

Klassebeskrivelse, Yin 

Yin yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes i 3-5 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå mere smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditional kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi "Ch'i" flyder, og hvis de er blokerede, kan der opstå ubalance i kroppen.

I Yin yoga arbejder vi med kroppen på flere planer: både den fysiske og energetiske krop, såvel som tanker og følelser. Du kan opleve at føle dig mere sårbar under en Yin yoga praksis, men til gengæld føle dig styrket og mere balanceret bagefter.
 

Klassebeskrivelse, Yin/Restorativ 

Restorativ yoga sigter på at skabe ro i krop og sind gennem stillinger, som dæmper nervesystemet og giver maksimal støtte til afspænding. Stillingerne støttes typisk af puder, tæpper mv. og varer længe, ofte mellem 10 og 20 minutter. Her kan du opnå en dyb, nærende hvile og et indre nærvær, som ofte opleves som både beroligende og forfriskende og som et frirum, hvor du inviteres til at "lytte indad" og mærke dig selv.

Når Yin yoga og Restorativ yoga kombineres, møder du en rolig sekvens med enkle stillinger, som giver mulighed for at slippe unødige spændinger og frigøre energi i krop og sind.

 

Både Yin yoga og Restorativ yoga er i øvrigt perfekte komplementer til de mere dynamiske (yang) yogaformer som f.eks. Astanga vinyasa yoga. 

Klassebeskrivelse, Yin/Yang 

Denne klasse undervises på engelsk. Din krop bliver varmet op, og pulsen stiger, mens du lærer teknik til og praktiserer en god solhilsen sekvens (ca. 30 minutter). Derefter fortsætter vi med nogle Yin yoga baserede stillinger med længere hold jf. ovenfor og med særligt fokus på at skabe plads omkring hofter og skuldre (ca. 45 minutter). Klassen slutter med en dejlig, lang afspænding i hvilestilling for at give dig og din krop mulighed for at nyde de gavnlige virkninger af praksis.

Kom med et nysgerrigt og åbent sind.

 

Gravid?

Yin yoga er ikke velegnet for gravide. Læs om yoga og graviditet her

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email