yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb de(n) introklasse(r), som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

Yoga for begyndere | Kursus / drop-ind

Hvad?
Yoga for begyndere er en 60-minutters klasse, som du kan have glæde af at tage et par gange, før du fortsætter på de øvrige drop-ind klasser.  

Du kan købe klassen som et enkeltstående kursus via Priser - husk bare at vælge de(n) rigtige dato(er). Er du allerede medlem hos os, kan du bruge dit abonnement, klippekort eller årskort til at reservere plads via Skema - så skal du ikke betale mere oveni.

 
På Yoga for begyndere klassen får du en rigtig god introduktion til, hvordan yoga undervises hos os. Klassen undervises normalt af en af skolens to grundlæggere, Peter, der har undervist i yoga siden 2001 og har masser af erfaring i at få begyndere godt i gang med yoga. Du får her gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment' og sikkerhed, som gavner dig på alle yogaklasser fremadrettet, uanset hvilke(n) yogaform(er) du siden fortsætter med. Der vil være fokus på åndedrættet, og du vil møde solhilsner og udvalgte stående, siddende og omvendtstående stillinger samt afspænding. 
 

Hos YOGAMUDRA lægger vi vægt på sikkerhed i stillingerne (god 'alignment'), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Læs også gerne vores vejledning: Ny hos YOGAMUDRA.


Hvornår?

Vi har planlagt følgende Yoga for begyndere klasser og føjer løbende nye datoer til:

  • 19. feb. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • 26. feb. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • 12. mar. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • 26. mar. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • 9. apr. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • 23. apr. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00
  • Hvis ingen Yoga for begyndere tider passer dig, er du velkommen på f.eks. Astanga, blid eller Hatha & yoganidra klasserne - vi skal nok tage godt imod! Du er også velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl. 

De fleste Yoga for begyndere klasser undervises på dansk. Udvalgte klasser udbydes på engelsk; de er mærket med * ovenfor og i Skema, og de undervises på dansk, hvis ingen internationale elever melder sig til.

Gravid?

Hvis du er gravid, anbefaler vi, at du ikke melder dig til Yoga for begyndere klasserne. Vælg i stedet et af vores Gravidyoga hold. Læs om yoga og graviditet her.

Hvad koster det?

50 kr. som betales via Priser - med mindre du har et abonnement, klippekort eller årskort i forvejen (i så fald bruger du dit medlemskab til at melde dig til via Skema).

Forhåndstilmelding kræves.

Kan jeg få betalingen tilbage?

  • Tilmelding er bindende, men bliver du forhindret i at møde op den dag, du har booket plads, kan vi flytte din tilmelding til en anden dag, så længe du giver os besked forud for klassen; skriv til info@yogamudra.dk.
  • Vi refunderer 50 kr., hvis du køber et abonnement eller årskort senest samme dag, som din Yoga for begyndere klasse afholdes. Betalingen kommer retur 1-2 dage efter klassen.

Spørgsmål?

Kontakt os på info@yogamudra.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at have dig med. :-)

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email