yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

 

Yoga for løbere | Drop-ind 

Klassebeskrivelse
På denne klasse er der fokus på spørgsmålet: Hvordan kan yoga hjælpe dig til at blive en bedre løber?

 

Yoga og løb er på mange måder en god kombination, hvis du ønsker at bruge din krop alsidigt, og yogaen har meget at tilbyde dig, der løber. Øget smidighed, styrke og stabilitet. Bedre holdning, balance og kontakt til fødderne. Alt sammen ting der kan medvirke til mere bevægelsesfrihed og bedre kropsbevidsthed og efterhånden føre til en bedre løbestil. God løbestil er et godt udgangspunkt for at føle glæde ved at løbe og forebygge skader.


Bemærk at man ikke behøver at være løber for at deltage. Programmet er dog sammensat, så det er særlig gavnligt for løbere med ønske om f.eks.:

  • Smidighed i haser og hofter
  • Bedre holdning
  • Bedre vejrtrækning
  • Bedre løbestil

Den første del af klassen består af en intens styrkende og stabiliserende sekvens, mens den anden del består af dybe og frigørende stræk, der også kan bruges som inspiration til egen udstrækning i forbindelse med løbeturen.

Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email