yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

Meditation | Drop-ind

Klassebeskrivelse

I denne klasse er fokus på at skabe et bevist nærvær gennem forskellige teknikker.

 

1. del, ca. 30 minutter: Vi starter med at bevæge os igennem blide sekvenser af stillinger, som dels hjælper til at frigøre vejrtrækningen, og dels gør kroppen klar til at sidde til pranayama (åndedrætstræning) og i meditation. Der vil være en vekslen mellem flow og længere hold i stillingerne, så vi kan udforske, hvordan vi vanemæssigt forholder os til de omstændigheder, vi er i.

 

2. del, ca. 45 minutter: Her guider læreren dig gennem forskellige pranayama teknikker og meditationer med fokus på at opbygge større koncentration og på sigt større selvindsigt. Der kan være et kort oplæg, der understøtter praksis. Oplægget kan komme fra yoga- og buddhistisk filosofi såvel som fra vestlig psykologi og videnskab. I slutningen af klassen er det muligt at stille spørgsmål.

 

Er du ny?

Den første klasse i måneden vil der blive taget specielt hensyn til nye elever. Giv gerne læreren besked om, hvilken baggrund du har, når du kommer første gang. 

Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email