yoga københavn

English

 

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Mor & baby yoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

En Mor & baby yogaelev fortæller:

"Tak for dejlig og inspirerende time i dag. Det er dejligt, at man kan komme lettere stresset og så gå derfra afslappet og med god fornemmelse i kroppen."

 

En Mor & baby yogaelev fortæller:

"Tak for et rigtig godt forløb. Det har været rigtig godt - og jeg anbefaler dig/det til alle. Du skaber en rigtig god og afslappet stemning. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet dig noget før."

 

Mor & baby yoga | Kursus

Mor & baby yoga rummer aktiviteter i form af lyd, bevægelse, åndedræt, meditation og afspænding, som gavner både dig og dit barn og forbindelsen imellem jer.

Med dit barn ved din side laver vi styrkende og udstrækkende øvelser for kroppen inkl. bækkenbunds- og kernetræning, samt åndedrætsøvelser og afspænding. Børnene inddrages med sang, massage og særlige yogaøvelser for de små. Dit barn er selvfølgelig også velkommen til at tage sig en lur i liften eller på tæppet ved din side.

 

Du har glæde af yoga, som:

 • Genopbygger og styrker din krop efter fødslen, afhjælper problemer med f.eks. nakke, skuldre og ryg, og understøtter en god kropsholdning.
 • Giver mere energi til de daglige gøremål.
 • Afhjælper stress og bekymring.
 • Fremmer afslapning og god søvn.

Din baby har glæde af yoga, som:

 • Understøtter dets udvikling, motorisk og følelsesmæssigt, gennem passende stimulation af krop og sanser.
 • Fremmer god appetit og god søvn.
 • Afhjælper almindelige helseproblemer som kolik, forstoppelse og luft i maven.
 • Forbedrer kontakten og kommunikationen imellem jer - og spreder glæde.

Undervisning
Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha yoga. Forvent enkle øvelser i et roligt flow og inspiration til øvelser, du også kan lave derhjemme.

 

Deltagere
Du behøver ikke have lavet Gravidyoga eller anden yoga tidligere for at gå til Mor & baby yoga. Du er velkommen ca. 6 uger efter en ukompliceret fødsel (spørg din læge, hvis du gerne vil i gang tidligere). Har du fået kejsersnit, bør du tale med din læge, før du påbegynder en yogapraksis; start tidligst 10 uger efter fødslen. Da undervisningen er særlig velegnet for babyer, som endnu ikke er så mobile, anbefaler vi, at baby ikke er meget over 6 mdr. ved kursusstart.

 

Kursusforløb
Du kan melde dig til et eller flere af nedenstående kursusforløb. Forløbene undervises af Bodil, som er mor til tre dejlige rollinger, certificeret yogainstruktør, doula og fuld af viden og gode erfaringer med yoga til mødre og babyer/børn i de første familieår.

 • Holdnr. B78, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 12:00-13:30,
  9. maj, 16. maj, mandag 27. maj, 6. jun., 13. jun., 20. jun. 2019
  -- Undervises på engelsk ved forespørgsel og ellers på dansk
 • Datoer for de næste hold (med start forhåbentlig i november) er på vej 

Pris og booking
B78 (6 klasser): 795 kr. pr. hold
 
Bemærk: Holdene gennemføres ved minimum 8 deltagere. Vi anbefaler tilmelding i god tid.

 

For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det Mor & baby yoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen.

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på bodil@yogamudra.dk.

 

Ressourcer

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email