yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplevelser i vente

Gongbad og meditation med Marit Blom, 24. nov. 2018

Mind/body restorative workshop med Lill Palmblad, 25. nov. 2018


Meditationsworkshop med Martine Batchelor (FR), 4-5. maj 2019

Yoga workshop med Chuck Miller (US), 20-24. maj 2019

Astanga yoga workshop med Kino MacGregor (USA), 7-8. sep. 2019

 

 

 

Seneste nyhedsbrev

16. november 2018

Kære ven af YOGAMUDRA! Dear friend of YOGAMUDRA,

 

"The relationship you have with yourself
sets the tone for your relationship with
your child, your spouse, your parents, your friends
- every relationship you have.
Invest in yourself
so you can invest in them."
- Erica Layne
 
Gør noget godt for dig selv! Find vej til vores nærende, styrkende, hjertevarme yogaklasser via vores skema, som vi løbende arbejder på at forbedre! Som noget nyt tilbyder vi Yoga for begyndere hver tirsdag aften - se mere nedenfor. Har du en yogaklasse, du drømmer om at kunne tage hos os, så hører vi gerne fra dig på mail. På gensyn inden længe. :-) 

Invest in yourself! Check out our schedule to find some nourishing, strengthening, and heart-warming yoga classes and send us an e-mail if you have a dream yoga class that you would like us to offer. We look forward to seeing you again soon. :-)Yoga for BEGYNDERE - ny tirsdags klasse med Peter
Yoga for begyndere er en 60-minutters klasse, som du kan have glæde af at tage et par gange, før du fortsætter på de øvrige drop-ind klasser. Her får du en rigtig god introduktion til, hvordan yoga undervises hos os. Klassen undervises normalt af en af skolens to grundlæggere, Peter, der har undervist i yoga siden 2001 og har masser af erfaring i at få begyndere godt i gang med yoga. Du får her gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment' og sikkerhed, som gavner dig på alle yogaklasser fremadrettet, uanset hvilke(n) yogaform(er) du siden fortsætter med. Der vil være fokus på åndedrættet, og du vil møde solhilsner og udvalgte stående, siddende og omvendtstående stillinger samt afspænding. 

Du kan købe klassen som et enkeltstående kursus via Priser - husk bare at vælge de(n) rigtige dato(er). Er du allerede medlem hos os, kan du bruge dit abonnement, klippekort eller årskort til at reservere plads via Skema - så skal du ikke betale mere oveni.

Hos YOGAMUDRA lægger vi vægt på sikkerhed i stillingerne (god 'alignment'), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Skemaændringer
Endnu et par skemaændringer er iværksat eller på vej:
  • Peters formiddagsklasser starter nu altid kl. 9:30 og slutter kl. 11:00. Mandag kan du nyde en blød start på ugen med Astanga, blid, og onsdag og fredag er der mere flow på Astanga klasserne og selvfølgelig også altid mulighed til at passe praksis til ift. jer, som møder op. Generelt forholder vi os frit og udogmatisk til de klassiske Astanga yoga sekvenser, så gavnlige stillinger fra 2. serie og 3. serie (og andre yogaformer) fint kan blandes med udvalgte stillinger fra 1. serie. Der er også altid plads til en god afspænding til sidst på Peters klasser.
  • Onsdag kl. 19:30-21:00 har vi snart igen Yin/Restorativ yoga på skemaet - en klasse, som mange har savnet. Lill underviser klassen 21. november og så fast fra 5. december. Restorativ yoga sigter på at skabe ro i krop og sind gennem stillinger, som dæmper nervesystemet og giver maksimal støtte til afspænding. Stillingerne støttes typisk af puder, tæpper mv. og varer længe, ofte mellem 10 og 20 minutter. Her kan du opnå en dyb, nærende hvile og et indre frirum, hvor du inviteres til at "lytte indad" og mærke dig selv. Når Yin yoga og Restorativ yoga kombineres, møder du en rolig sekvens med enkle stillinger, som giver mulighed for at slippe stress og unødige spændinger og frigøre energi i krop og sind.
  • Nu kan du snart blive endnu stærkere! For fra næste uge har vi også Mindful strength på skemaet torsdag kl. 19:00-20:15 med Anne, foruden Peters klasse onsdag kl. 18:00-19:15. Vi hylder mangfoldighed og anbefaler varmt, at du supplerer din yogapraksis med træning af styrke og kondition. Kroppen har bedst af at bevæge sig på mange forskellige måder! Kom og vær med - det er opløftende og sjovt. :-)


GONGBAD med Marit Blom - 24. nov.
Lad dig invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs. Du bringes i en dyb, beroligende tilstand, hvor du slipper stress og træthed, mens du ligger stille og lader din krop og dit sind bade i lydbølger - det er derfor, det hedder et gongbad. Kroppen modtager lydens vibrationer og lades fuldstændigt op igen. Du bliver påvirket helt ned på dit celleniveau som en slags lydmassage.

Gongbade er aldrig ens - da energi, lyd og vibration aldrig er den samme. Selve gongbadet varer en times tid. Du bliver derudover forkælet med en indledende mantra-meditation.

Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til. Studie: Ryesgade.Mind/body RESTORATIVE workshop med Lill - 25. nov.
Hvile i kroppen. Ro i sindet. Blid bevægelse, bløde stræk og dybe, restorative hvil. En søndag aften med god tid - kun til dig. Med inspiration fra de blide, velgørende yogaformer Restorativ og Yin guider Lill dig igennem en rolig sekvens med fokus på mindfuldt nærvær, enkle stillinger og dyb hvile. Mens Yin yogaens lange, passive stræk arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og blødgør kroppen, sigter stillingerne i Restorativ yoga på at give nervesystemet maksimal støtte til afspænding. Sat rigtigt sammen giver de mulighed for at slippe unødige spændinger og frigøre energi i krop og sind.

Du behøver ingen erfaring for at være med. Der vil være god tid til at finde ind i stillingerne og ind i dig selv. Mærke kroppen. Finde hvile og ro. Give slip og bare være.

Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til. Studie: Ryesgade.GRAVIDYOGA til dig med forårstermin - "early bird" rabat t.o.m. 8. dec.
Gravidyoga gør en kæmpe forskel for din velvære som gravid og er et fantastisk redskab, når du skal føde dit barn! Du kan starte i andet trimester, og du er velkommen til at fortsætte helt frem til fødslen, som du kommer til at gå virkelig velforberedt ind til. Du lærer specifikke åndedrætsteknikker og bevæger din gravide krop. Men Gravidyoga er så meget mere end dét!

Gravide elever har bl.a. sagt om undervisning: "Hej Bodil, Jeg skriver blot for at fortælle at jeg ikke når den sidste yogalektion, da vores lille datter kom til verden mandags. 16 dage før termin, så det kom lidt bag på os, at det allerede skulle være nu. Men hun er helt perfekt og klar til verden. Fødslen gik rigtig godt, og meget hurtigt, uden noget smertelindring udover de vejrtrækningsøvelser, som jeg lærte hos dig. De var guld værd, og jeg fik at vide af jordmødrene, at jeg var mega sej. Så tusind tak for det. Din undervisning har været meget givende. :) Hils de andre og sig at fødslen er en kæmpe stor oplevelse, og at de vejrtrækningsøvelser virkelig virker." Og: "Jeg vil blot sige stor stor tak til dig og dine meget givende Gravidyoga timer. Jeg har virkelig haft daglig glæde af de øvelser, vi lavede - især cirklen og 8-tallet. De har virkelig gavnet mit bækken :-) og så de forskellige åndedræt - dem havde jeg stor glæde af under min fødsel, som gik meget stærkt - vandet gik onsdag aften 21:15, og vores lille pige kom til verden 23:34. Jeg havde bestemt mig for ikke at ville have smertestillende og håbede på, at det kunne lade sig gøre, og det kunne det med de åndedræt og lidt ilt i pressefasen. Så en stor og varm anbefaling herfra skal gå til alle gravide - de skal på dine skønne Gravidyoga hold, og de er med sikkerhed endnu bedre rustet fysisk og mentalt til fødslen." Du kan læse flere 'anmeldelser' her.

Læs mere og/eller meld dig til. Der er "early bird" rabat ved tilmelding senest 8. dec.WORKSHOPS 2019
We had an amazing, inspiring, playful Mindful strength workshop last weekend with Kathryn Bruni-Young, and we hope to have her back in Copenhagen next autumn. Until then, enjoy some photos from the workshop to get an idea of the diverse practices we had a lot of fun exploring! 

So far we know that these wonderful teachers are returning to our studio next year:
  • Meditation workshop with Martine Barthelor, 4-5 May 2019 - more information coming
  • Yoga workshop with Chuck Miller, 20-24 May 2019 - more information coming
  • Astanga yoga workshop with Kino MacGregor, 7-8 Sep. 2019 - more information coming
Mark your calendar now, so you won't miss any of these great opportunities for deepening your practice!

Vi glæder os til at se dig snart igen. 

We look forward to seeing you again soon.

Hjertevarme yogahilsner,

 

Bodil, Peter og team

 

YOGAMUDRA i byen, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø
YOGAMUDRA i skoven, Hovmosevej 17, Gadevang, 3400 Hillerød

 

www.yogamudra.dk

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email