yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Seneste nyhedsbrev

22. marts 2018

Kære ven af YOGAMUDRA! Dear friend of YOGAMUDRA,

 

"And the Great Mother Said:
Come my child and give me all that you are.
I am not afraid of your strength and darkness, of your fear and pain. 
Give me your tears, they will be my rushing rivers and roaring oceans.
Give me your rage. It will erupt into my molten volcanoes and rolling thunder.
Give me your tired spirit. I will lay it to rest in my soft meadows…
You are not too much for me. My arms and heart welcome your true fullness. 
There is room in my world for all of you, all that you are.
I will cradle you in the boughs of my ancient redwoods
and the valleys of my gently rolling hills. 
My soft winds will sing you lullabies and sooth your burdened heart.
Release your deep pain.
You are not alone, and you have never been alone."
- Linda Reuther 
 
I den kommende uge træder vi ind i påsken, og det betyder færre klasser i skemaet onsdag-mandag. Til gengæld har vi en dejlig påske-pop-op Yin yoga workshop på programmet Skærtorsdag, hvis batterierne trænger til at blive ladet op efter en lang vinter - ? Og efter påske er det igen tid til workshop i vores dejlige retræte studie, når Peter inviterer til yoga & løb inkl. nærende frokost og hyggeligt samvær i skoven. Det glæder vi os til. RESTORATIV yoga workshop med Ann, 24. mar. (på dansk)
Du kan nå at melde dig til lidt endnuYoga for en bedre søvn. At finde ind i en dyb tilstand af hvile og søvn er afgørende for vores velbefindende i hverdagen. Men mange af os kan opleve, at der er tidspunkter, hvor vi føler os trætte og uoplagte og har svært ved at sove. At tillade nervesystemet og vores krop og sind at slappe af - "at komme ned i gear" - er derfor afgørende for vores søvn og for, at vi føler os udhvilede. Kom med - og mærk den dejlige effekt, som yogaen har på din søvn.

Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til. Studio: Ryesgade.Påske-pop-op YIN yoga workshop med Lill, 29. mar. (på dansk)
Påske, forår og snart (!) sommer - skønnere bliver det næsten ikke! På denne workshop får du renset ud i krop og sind, åbnet energien og afspændt kroppen, så du er klar til alt det gode, der kommer. Lange, dybe twists og blide stræk, rolige bevægelser og frigivende åndedræt kombineres til en velgørende og energigivende cocktail. Til slut en guidet afspænding, som lader effekten af alle øvelserne forankre sig i krop og sind. Så er du klar!

Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til. Studio: Ryesgade.
 


Yoga & LØB workshop med Peter i Gribskov, 7. apr. (på dansk)
Løb og yoga kan umiddelbart virke som hinandens modsætninger, og på mange måder komplementerer de to praksisser da også hinanden. Samtidig har de nogle fælles træk. På denne workshop vil fokus være på, hvordan forskellige praksisser fra yoga kan være en støtte for din løbetræning, både på et fysisk og et mentalt plan. Vi ser på, hvordan et bevidst arbejde med åndedrættet kan være en hjælp, og vi udfører korte, fysiske praksisser hhv. før og efter en løbetur. Efter frokost går vi først en tur i skoven i stilhed, hvor vi udforsker, hvordan vi kan blive bedre til at åbne sanserne til vores omgivelser. Derefter er der guidet dybdeafspænding. Til sidst laver vi en mere aktiv og stabiliserende praksis, som både vil gøre dit løb mere ubesværet og samtidig virke skadesforebyggende. Denne praksis egner sig også til at lave på andre tidspunkter, dvs. du kan lave den uafhængig af løbeturen.

Det gennemgående tema for workshoppen er at se på, hvordan vi kan overføre den mentale tilgang fra yoga til løbeturen. Når vi begynder at bruge løbeturen som en opmærksomhedspraksis, hvor vi er tilstede i vores krop og sanser vores omgivelser, åbner der sig et helt nyt perspektiv på det at løbe.

Omgivelserne er en vigtig del af en løbetur. På denne dag løber og går vi i skoven, men arbejdet med opmærksomhed på omgivelserne kan sagtens overføres til løb og gang i byen.

Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til. Studie: Gadevang.IYENGAR yoga workshop with Henriette, 7 Apr. (in English or Danish)
This is Henriette's third Spring workshop, but it is never too late to join! - This time, we slow down! You can expect a beautiful, calm afternoon with an asana practice where we will use props to support many postures, e.g. belts, blocks, blankets, etc. to lift, spread, open and create space inside and so that we can stay in the postures for a while (sometimes up to 6-8 minutes). To restore body and mind. Recharge! Most people experience these asanas as comfortable and relaxing. We practice moving our attention from everything outside of us to the inside, to better sense the body and the breath and soothe the nervous system. In short: "Slow down!"

Henriette will teach this workshop in English only if international students join us, otherwise in Danish. Read more and/or sign up. Studio: Ryesgade.GRAVIDYOGA med rabat ved tilmelding senest 8. apr.
Gravidyoga gør en kæmpe forskel for din velvære som gravid og er et fantastisk redskab, når du skal føde dit barn! Du kan starte i andet trimester, og du er velkommen til at fortsætte helt frem til fødslen, som du kommer til at gå virkelig velforberedt ind til. Du lærer specifikke åndedrætsteknikker og bevæger din gravide krop. Men Gravidyoga er så meget mere end dét!

Se her hvad Helene skrev tilbage efter fødslen: "Kære Bodil, jeg må virkelig sige, at din undervisning har betydet så meget for mig i min graviditet. Det har været et fantastisk rum hvor alle de store tanker har kunne flyde op til overfalden. Og når jeg tænker tilbage på de aftener er det med meget stor glæde. Mht. fødslen er jeg også helt overbevidst om, at det aldrig ville være gået så godt, hvis jeg ikke havde haft de forskellige åndedrætsøvelser at gøre godt med. Det hjalp mig igennem veerne på en rigtig godt måde. Selvfølgelig gjorde det ondt, men fordi vi havde brugt så meget tid på at forberede os, følte jeg på intet tidspunkt, at jeg mistede kontrollen eller blev bange... Det ville jeg bare lige sige kæmpe tak for!"

De næste Gravidyoga hold starter i maj. Vi anbefaler altid tilmelding i god tid, da pladserne er eftertragtede. Melder du dig til senest 8. apr., får du desuden "early bird" rabat.


 
Intro til YOGA
Klasserne er tiltænkt nye elever. Men du er også velkommen, hvis du 1) har holdt pause og gerne vil i gang igen, 2) har prøvet yoga før andre steder - bare kom med en åben indstilling og sug til dig, 3) er fast elev og har lyst til en "back to basics" klasse.

I de kommende uger er du meget velkommen, når:
  • Anne underviser Intro til Vinyasa yoga, næste gang 25. mar.
  • Peter underviser en generel Intro til YOGA klasse, næste gang 3. apr. Her får du gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment', som gavner dig på alle yogaklasser uanset yogaform.
  • Henriette underviser Intro til Iyengar yoga, næste gang 8. apr.
  • Jens-Henrik underviser Intro til Astanga yoga, næste gang 15. apr.
  • Jacob underviser Intro til Viniyoga, næste gang 22. apr.
Bemærk at forhåndstilmelding kræves. Læs mere og/eller meld dig til.
 
Coming up... Amazing guest teachers in 2018
We have been hosting workshop with internationally acclaimed guest teachers since 2005. And we are sure that we will not disappoint you with this handful of amazing teachers that will visit us in Copenhagen this year! Mark the calendar - do not miss:


Vi glæder os til at se dig snart igen.

We look forward to seeing you again soon.

 

Namaste - med respekt,

 

Bodil, Peter og team

 

YOGAMUDRA
Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K

Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø
 

www.yogamudra.dk

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email