yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplevelser i vente

 

Astanga yoga workshop med Kino MacGregor (USA), 7-8. sep. 2019

Mindful strength workshop med Kathryn Bruni-Young (Canada), 2-3. nov. 2019


Mental Health Aware yoga training med Dr. Lauren Tober, 3-5. jan. 2020
 

 

 

Seneste nyhedsbrev

6. september 2019

Kære ven af YOGAMUDRA! Dear friend of YOGAMUDRA,

 

"Between stimulus and response
there is a space...
In that space is our power
to choose our response.
In our response, lies
our growth and our freedom
." 
-
Viktor Frankl

Lige netop dét rum, mellem stimulus og reaktion, som kan lede til vigtige indsigter og mere frihed i sindet og i livet generelt, taler vi en del om i de yogafilosofiske klasser på vores 200-timers yogalæreruddannelse. Plus en hel masse andet! - Det er nogle fantastisk engagerede trainees, vi har på vores uddannelse. Og en kæmpe fornøjelse for os som undervisere at kunne dykke ned, nørde og dele noget af alt det, yoga også er, og som der sjældent er ret meget tid til at inkludere på en almindelig drop-ind klasse med praksis af stillinger i fokus.
 
Vil du med på vores næste uddannelse, som starter 18. september i København, så læs mere nedenfor. Der er ledige pladser, og du kan stadig nå at ansøge, selvom det er ved at være sidste øjeblik.   
 


ASTANGA yoga workshop with Kino MacGregor 7-8 September 
This weekend Kino is returning to visit us in Copenhagen and teach a happy bunch of Astanga yoga enthusiasts! We are looking forward to it. And you can still sign up and secure your spot in a fun-filled, inspiring, and intense yoga experience! You can join for single sessions Saturday and/or Sunday, or you can immerse yourself in the full Astanga experience. Read more.

Taught in English. Please sign up today if you want to join any part of this
Venue: Frederiksberg/Godtvedinstituttet Gammel sal.200-timers yogalærer UDDANNELSE i København - start 18. september 
Vi har udskudt opstarten med én uge, til onsdag 18. september - og vi har en skøn, lille gruppe nysgerrige yogalærerspirer klar til at tage fat. Manualen (cirka 300 sider tætpakket med viden, inspiration og fordybelse til dig - og med i prisen) er på vej i trykken. Men det er *ikke* for sent at sende din ansøgning - vi har plads til en håndfuld mere, og vi vil elske at have dig med på denne fantastiske yogarejse!

Vi har besluttet at fastholde "early bird" prisen frem til opstart - så du kan stadig nå at spare 2.000 kr.

Er det svært at nå at skrabe betalingen sammen her og nu, tilbyder vi også mulighed for ratebetaling (7 rater á 3.000 kr. fremfor 19.000 kr. på én gang nu).

Skriv til os - så finder vi en løsning. Og det er samme vej, du sender din ansøgning.

Læs mere om uddannelsen. Og så se lige denne fine tilbagemelding vi fik fra Mette på sidste forløb: 

"Efter at have dyrket yoga i knap 8 år havde jeg brug for at tage min praksis et skridt videre. Jeg overvejede i nogle år at tage en instruktøruddannelse, ikke nødvendigvis for at blive instruktør, men lige så meget for min egen skyld. Det tog lidt tid, før jeg turde taget springet, fordi yogaen altid har været mit personlige helle, og jeg ikke var sikker på, den skulle “deles” med andre.

Mit valg faldt på YOGAMUDRAs uddannelse, fordi den holistiske tilgang til yoga tiltalte mig, da den ligger tæt op ad min egen overbevisning om, at det er sundt med flere tilgange/asana-retninger i en praksis. Desuden virkede Peter og Bodil, som jeg aldrig er stødt på før, som nogle ærlige, dygtige og oprigtige mennesker.

Lad mig sige det ærligt: det er en af de bedste beslutninger, jeg har truffet i mit liv - det er fuldstændig uvirkeligt så meget, jeg har lært nu, hvor vi er lidt over halvvejs i forløbet. Yoga er SÅ meget mere, end hvad jeg troede, og selvom både anatomi og filosofien til tider bliver mega nørdet, så elsker jeg hvert sekund af det og suger viden til mig fra to super dedikerede undervisere, som ikke er bange for at dele mangeårig viden, refleksioner, egne erfaringer og fejltrin med os.

Det er den største fornøjelse, og jeg ved allerede nu, at jeg efter endt forløb vil føle en vis tomhed over ikke at skulle nørde yoga sammen med andre ligesindede hver anden weekend.
Tak for jer, Bodil og Peter." 

 
GRAVIDYOGA opstart i oktober - "early bird" rabat t.o.m. 29. september
I går var Bodil til fødsel som doula med en tidligere Gravidyoga elev - og blev igen bekræftet i, hvor værdifulde teknikkerne fra undervisningen er i praksis, når fødslen går i gang, og baby vil ud i mors favn. Undervejs tikkede der også en hilsen ind fra en anden Gravidyoga mama, der fødte sin skønne datter i søndags, og som skrev, at hun fødte "helt uden smertestillende, og jeg er overbevidst om, at det havde jeg aldrig klaret uden dine top fede vejrtrækningsteknikker og yogaøvelser!" Wauw!! 

Kom, når vi starter de næste Gravidyoga hold op i slutningen af oktober, hvis du også gerne vil gå ind til fødslen virkelig godt forberedt igennem vores 8-ugers kurser! Holdene er velegnede for dig med termin til jul eller derefter. - De er desuden "bare" skønne og nærende åndehuller i hverdagen og forkælelse til din gravide krop, mens du venter på den store dag. 

Læs mere og/eller meld dig til. Studie: Østerbro/Ryesgade.

PREGNANCY YOGA starts in October - "early bird" discount until 29 September
We offer Pregnancy yoga in English on Thursdays @ 15:00-17:00. Next course begins 24 October. Read more and/or sign up.LOKALELEJE
Mangler du et smukt lokale i skønne omgivelser til... At give behandlinger i? Til dine coaching sessioner? Måske en-til-en yogaterapi? Eller skriveværksted? Så se her:

Vi udlejer dette rum på ca. 12 m2. Der er højt til loftet, og det føles meget rummeligt. Vi udlejer helst til dig på månedsbasis, så du kan drive dit virke herfra fast. Alternativt med fast ugentlig dag (eller flere). Vi bor på 2. sal med gode adgangsforhold (trappe), og vi deler entre, omklædningsrum, lounge og selvfølgelig toilet og bad med dig og dine kunder. Parkering på gaden (blå zone). Øvrig aktivitet i lokalerne vedrører vores yogaundervisning, som mest ligger udenfor sædvanlig arbejdstid; du kan se vores skema her.

Vi vil elske, hvis dine ydelser også kunne gøre vores elever gavn, men det er ikke noget must.

Adressen er Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø. Skriv til info@yogamudra.dk, hvis du vil vide mere. Du må også meget gerne dele opslaget her (eller vores Facebook-opslag) med dine venner, tak.

...

Vi glæder os til at se dig snart igen

We look forward to seeing you again soon.

Hjertevarme yogahilsner,

 

Bodil, Peter og team

 

YOGAMUDRA i byen, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø
YOGAMUDRA i skoven, Hovmosevej 17, Gadevang, 3400 Hillerød

 

www.yogamudra.dk

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email