yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• Christianshavn, KBH
Strandgade 36 D 2. sal

• Østerbro, KBH
Ryesgade 106 2. sal


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplevelser i vente

Yin yoga workshops med Ann, 28. jan., 25. feb. og 8. apr. 2017

Yin yoga workshops med Lill, 19. mar. og 7. maj 2017

Yoga and beyond workshop med Irene, 15. apr. 2017

Virya yoga workshop med Josephine Selander (Sverige), 29-30. apr. 2017

Astanga workshop med Chuck Miller, 20-28. maj 2017

Meditationsworkshop med Martine Batchelor, 10-11. juni 2017

Astanga workshop og 40-timers 'teacher training' med David Swenson, 1-9. juli 2017

Astanga workshop med Kino MacGregor (USA), 1-3. sep. 2017

 

Meditation and yoga movement workshop med Michael Stone (Canada), 26-31. jan. 2018

 

 

Seneste nyhedsbrev

24. februar 2017

Kære ven af YOGAMUDRA! Dear friend of YOGAMUDRA,

 

"Happiness
is letting go
of what you think
your life is supposed
to look like
and celebrating it
for everything
that it is.
"
- Mandy Hale 
 
Mens vinteren sender de (forhåbentlig) sidste snebyger ind over landet, har vi blikket stift rettet mod foråret, som er fyldt med lækre yogaklasser og workshops! Vi glæder os til at se dig på yogamåtten! :-)

Spring is coming, and the schedule is full of yummy yoga classes and workshops! More than half of our regular classes are available in English. We look forward to seeing you on the yoga mat very soon! :-)
 

Restore n'recharge med Ann & YIN YOGA, 25. februar
Du kan godt nå at springe på den genopbyggende YIN yoga workshop, som Ann underviser på Christianshavn i morgen eftermiddag! Der bliver fokus på at skabe varme og smidighed i led og muskler, så krop og sind bliver afstresset og kommer i balance. Workshoppen undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til

Formiddagsklasser i Ryesgade fra 28. februar
Fra næste uge rykker Peter sin undervisning til Ryesgade tirsdag og torsdag formiddag. Kom til Astanga SLOW tirsdage kl. 9:30-11 og/eller VINYASA yoga torsdage kl. 9:30-11! Alle kan være med. Peters undervisning er dejlig ligetil, grundig og med fokus på ikke bare smidighed, men også styrke og stabilitet.

Ny formiddagsklasse i Strandgade fra 28. februar
Vi er så heldige, at Anne tager over i Strandgade, hvor Peter slipper! :-) Fra på tirsdag kan du få endnu en af Annes flow-i-slowmotion VINYASA klasser, som er for alle, der ønsker at arbejde med nærvær og præcision, teknik, mobilitet og styrke såvel som udforske kreative, legende sekvenser og overgange. Kom tirsdage kl. 9-10:30! - Og er det for tidligt for dig, så husk at du har en "second chance" tirsdage kl. 17-18:30, også i Strandgade.  


Fødselsyoga med partner, 3. marts
Klar, parat, fødsel! Bliv helt klar til fødslen sammen med din fødselspartner. Vores fødselsforberedelse fokuserer på, hvordan I kan få glæde af yoga til fødslen. Kurset er meget praktisk orienteret, suppleret med teori. I lærer bl.a. om: forløbet af en naturlig fødsel, de vigtige hormoner, smertelindrende åndedræt til brug både mellem og under veerne, bevægelse og stillinger til smertelindring såvel som optimering af babys passage ud, samt hvordan din fødselspartner støtter dig bedst muligt og hjælper dig med at lindre vesmerterne. Undervises på dansk. Læs mere og/eller meld jer til.

Gravidyoga starter igen 9. marts (Christianshavn) og 13. marts (Østerbro)
Hvis fødslen ikke er lige om hjørnet, så spring på Gravidyoga, når vi starter de populære hold op igen i marts! Det er den bedste gave til dig og din baby. Just saying! :-) Hav det bedre i din gravide krop; nyd samværet med baby - og andre gravide; få de bedste teknikker til at håndtere fødslens udfordringer. Doula Bodil underviser, og det foregår på dansk.YIN YOGA workshops med Lill, 19. marts
Uro i kroppen, tanker der kører i ring, rastløshed, svært ved at sove ordentligt – kender du det? Det gør du nok, for de fleste af os har problemer med nogle af disse ting, enten i perioder eller mere permanent. Denne workshop handler om, hvordan Yin yoga kan hjælpe dig med at finde ro og hvile i krop og sind. Gennem blid bevægelse, dybe og lange stræk, åndedræt og mindfuldt nærvær finder du det rolige nærvær i dig selv og får samtidig inspiration til, hvad du kan gøre derhjemme, når uro og tanker forstyrrer. Workshoppen undervises på dansk. Læs mere og/eller meld dig til

Workshops in English
So, some of our teachers prefer to teach workshops in their Danish mother tongue cf. above. However, if you are looking for inspiration for your yoga in English there's plenty of options with great teachers, too:
Vi glæder os til at se dig snart igen. :-)

We look forward to seeing you again soon.

 

Namaste - med respekt,

 

Bodil, Peter og team

 

YOGAMUDRA
Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K

Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø
 

www.yogamudra.dk

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email