yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Workshop | Kursus

Vi tilbyder jævnligt workshops, som er kortere, intensive kurser af måske en dags, en weekends eller en uges varighed, med dygtige og inspirerende danske og internationale lærere.

Her finder du en oversigt over planlagte, kommende workshops

 

Workshops er en dejlig oplevelse for både begyndere og mere øvede yogaelever! Du får mulighed for at gå i dybden med teknikker og stillinger, får inspiration til åndedræts- og meditations-teknikker du kan bruge i hverdagen, lærer mere om yogaens fundamentale principper osv. - og har det samtidig super hyggeligt med andre, der som dig er grebet af yoga. Så snyd ikke dig selv for et frisk pust til din yogapraksis!!

 

En del af vores internationale gæstelærere kommer gerne igen hvert år eller hvert andet år. Andre har bare lagt vejen forbi en gang eller to, og det er vi taknemmelige for. Gennem årene har vi haft besøg af bl.a.:

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email