yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Yin/Restorative workshop med Lill

Stretch . Breathe . Restore

Tid: 17. nov. 2019 kl. 17:00-19:30

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Workshoppen er for alle - både dig, som har erfaring med yoga, og dig som er ny til yoga. Tempoet vil være langsomt, og du vil på en rolig og nænsom måde blive guidet ind i stillingerne. Undervisningen tilpasses den enkeltes muligheder og behov.

Workshop beskrivelse 
I efterårets og vinterens mørke, kulde og travlhed kommer vi let til at spænde i både krop, sind og åndedræt. På denne workshop arbejder vi med at løsne, strække og afspænde os til mere energi, færre spændinger og mere overskud. 
 
Åndedrættet og dets rytme har stor effekt i både vores krop og sind. Gennem fokus på kontakten til åndedrættet kan vi finde ro og stresse af. Dybe Yin stræk og nærende Restorativ yoga kombineres med blid pranayama (åndedrætsøvelser) i enkle teknikker. Vi slutter med en særligt skøn kropsscanning med fokus på åndedræt i hele kroppen.
 
I Yin yoga arbejdes med lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og både styrker og blødgør kroppen. De lange stræk virker beroligende på nervesystemet, hjælper dig til at slippe unødige spændinger og frigør energi i krop og sind.
 
Restorativ yoga sigter på at skabe ro i krop og sind gennem stillinger, som dæmper nervesystemet og giver maksimal støtte til afspænding. Her kan du opnå en dyb, nærende hvile og et indre nærvær, som ofte opleves som både beroligende og forfriskende og som et frirum, hvor du inviteres til at "lytte indad" og mærke dig selv.
 

Anbefalinger

"Kære Lill! Endnu en gang tusind tak for et helt fantastisk skønt og dejligt program i går til restorativt event! 2,5 times ren lykke, ro, nærvær og selvomsorg. Jeg glæder mig til faste onsdagstimer."

- Amalie

 

Om Lill Palmblad

Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her. Hun har erfaring indenfor blandt andet Astanga yoga, Hatha, Yin og Restorativ yoga, ligesom hun gennem flere år har praktiseret pranayama under vejledning af Paul Dallaghan og O.P. Tiwari. Hun er desuden uddannet psykolog og mindfulnessinstruktør og arbejder blandt andet med stress, arbejdsmiljø og ledelse.
 

Pris og booking

295 DKK (ca. 40 EUR)

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email